Cum se ajunge in Granada (ES)

Calatoria cu avionul la Granada

Daca optati pentru avion ca mijloc de transport pana in Granada, trebuie sa stiti ca aceasta calatorie nu necesita pasaportul, ci doar un act de identitate, iar calatoria cu avionul este cea mai comoda si recomandata varianta.

Asadar, companiile aeriene Hungarian Airlines si Iberia Airlines organizeaza curse regulate Bucuresti – Granada. Preturile unui bilet la clasa Economic pentru o persoana dus – intors costa 269, respectiv 267 de euro.

Tarifele biletelor de avion nu contin taxe de aeroport, iar tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea de locuri la momentul rezervarii, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit. Plecarea se poate face si din Cluj, la aproximativ aceleasi preturi, cu aceleasi companii aeriene.

Calatoria cu autocarul la Granada

Pentru a ajunge cu autocarul in Granada, puteti opta pentru companiile Saiz Tour si Tabita Tour. Saiz Tour face plecari din Bucuresti, Autogara Militari si Gara CFR Bucuresti nord, la orele 7:30 respectiv 6:30. Durata totala a calatoriei este de 2 zile, 2 ore si 30 de minute, asadar orele de ajungere sunt 20:00 si 19:00. Compania Tabita Tour organizeaza plecarile din curtea Muzeului CFR (bld. Calea Grivitei) la ora 5:00, iar ora de ajungere este 19:30 a treia zi, cu o durata totala a calatoriei de 2 zile, 14 ore si 30 de minute.

Calatoria cu automobilul la Granada

Daca doriti sa ajungeti in Granada cu masina personala, va prezentam urmatorul traseu: Bucuresti – Timisoara – Szeged – Budapesta – Maribor – Trieste – Vicenza – Verona – Brescia – Genova – Cannes – Aix en Provence – Montpellier – Perpignan – Girona – Mataro – Valencia – Alicante – Murcia – Granada. Intreg traseul are un total de 3611 kilometri ce pot fi parcursi in aproximativ 1 zi si 12 ore.

Calatoria cu trenul la Granada

Pentru a ajunge cu trenul, trebuie sa stiti ca durata totala a calatoriei este de 60 de ore. Traseul este urmatorul: Bucuresti – Simeria – Budapesta – Munchen – Metz Ville – Paris Est – Paris Lyon – Montpellier – Perpignan – Port Bou – Barcelona Sants – Granada. Veti calatori trenuri de tip Regional, Schnellzug, Intercity, Railjet, City Night Line, TGV, TGV Duplex si Hotelzug.
 
Preturile mentionate sunt valabile la momentul postarii. Recomandam verificarea lor ulterioara.