Cum se ajunge in Madrid

Calatoria cu avionul la Madrid

Durata unui zbor pe ruta Bucuresti – Madrid este de circa 3 ore si 55 minute. Companiile low-cost Blue Air, Wizz Air pleaca de pe aeroportul International Otopeni (Henri Coanda) si aterizeaza pe aeroportul Barajas, aflat la o distanta de 15-20 de minute de Madrid. De pe aeroportul Henri Coanda pleaca si companiile de linie: Tarom, Lufthansa, AirFrance, KLM, Hahn Air, AlItalia, Swiss Airlines si Turkish Airlines. De pe aeroporturile din Sibiu, Cluj-Napoca, Timisoara si Targu-Mures se opereaza saptamanal curse spre Madrid.

Fiind vorba despre una din cele mai iubite destinatii de vacanta din Europa, Madridul si cel mai rapid mijloc de transport pus la dispozitie azi, omului din diferite clase sociale, avionul, pretul biletului, cheia spre destinatia mai sus mentionata este „usor instabil” pentru ca un bilet cumparat din timp ne poate scuti de o mica avere aruncata pe ferestra.

Calatoria cu autocarul la Madrid

Varianta mai ieftina de a calatori spre Madrid este autocarul. Exista mai multe companii care ofera transport cu autocarul pana in Madrid, iar durata calatoriei difera, intre o zi jumatate si doua zile jumatate in functie de numarul de opriri si ruta. Pretul unui bilet porneste de la 90 de euro.

Calatoria cu automobilul la Madrid

Turistii hotarati sa calatoareasca cu masina spre Madrid trebuie sa stie, conform Google Maps, ca distanta intre Bucuresti si Madrid este de 3339 km, parcursa in 34 ore pe ruta: Bucuresti, Budapesta, Trieste, Genova, Nice, Barcelona, Zaragoza, Madrid sau 3468 km in 36 de ore pe ruta: Bucuresti, Belgrad, Zagreb, Trieste, Genova, Nisa, Barcelona, Zaragoza, Madrid.

Preturile mentionate sunt valabile la momentul postarii. Recomandam verificarea lor ulterioara.