Informatii utile Malaga

Date generale


Moneda: Euro (EUR)
Limba oficiala: Spaniola
Fus orar: GMT 01:00

Malaga este recunoscuta pentru


situri religioase
arhitectura
cladiri istorice
lacasuri de cult
puncte de interes
plimbari in aer liber

Cand este indicat sa vizitati Malaga

Malaga este una dintre destinatiile turistice care poate fi vizitata de catre turistii iubitori de zile insorite pe tot timpului anului, pentru ca acesta se bucura de soare si caldura aproximativ 330 de zile din an. Temperatura medie a apei din mare este de 18 grade Celsius ajungand pana la 24 grade Celsius in luna august, astfel permitand doritorilor si iubitorilor de miscare si adrenalina practicarea sporturilor acvatice tot timpul anului.

Temperaturi medii lunare in Malaga, Spania

Ce sa luati in bagaj

Cei care se hotarasc sa viziteze Malaga si-si fac bagajele pentru a porni la drum, nu trebuie sa uite sa puna in fruntea listei de “obligatoriu de luat”: hainele lejere (deoarece de imbracamintea groasa nu este necesara pentru Malaga) si dorinta de satisfacere pana la capat a dorintei de iesiri si distractii.

Modalitati de plata in Malaga

Cand vorbim despre Spania, in general, trebuie sa stim ca preturile aici, sunt atat de variate incat si cel mai „subtire” portofel ar face fata unei vacante de neuitat; in ceea ce priveste Malaga, nici ea nu face exceptie, deoarece este un mic „capitol” al Spaniei demn de vizitat de catre orice fel de turist, fie el cu bani de aruncat in vant, fie fara.