Transport Malaga

Metroul in Malaga

Metroul in Malaga reprezinta o posibilitate rapida de a vizita 15 destinatii, pana in Fuengirola si alte localitati invecinate. Metroul circula la fiecare 30 de min, incepand cu 6:30 dimineata pana la 22:30.

Autobuzele in Malaga

Autobuzele din Malaga, EMT (Empresa Malagueña de Transportes) au o arie de acoperire extinsa atat pentru oras cat si pentru calatoriile in afara lui si sunt dotate cu aer conditionat. Exista trei linii de autobuz pe care se circula dupa ora 23:00, punctul terminal fiind centrul orasului. Orarul pentru autobuzele care circula pe timp de zi este intre 6:45 si 23:00. Pretul unui bilet cu o singura calatorie este de 1.20 euro, insa se poate alege si o cartela cu 10 calatorii la pretul de 7.35 euro.

Taxiurile in Malaga

Taxiurile in Malaga reprezinta atat pentru localnici cat si pentru turisti, un mijloc de transport eficient si ieftin deoarece, spre deosebire de celelalte tari si orase europene, in Malaga se practica tarife destul de mici pentru aceste calatorii. Taxiurile oficiale in Malaga au culoarea alba, culoarea verde de pe plafon indicand disponibilitatea acestora.