Despre Palma de Mallorca

Plutind intre Spania si coasta Africii de Nord, Palma de Mallorca este capitala Insulelor Baleare (Ibiza, Mallorca si Menorca), fiind renumita pentru plajele sale incantatoare, ce „rasfata” turistii, cu golfuri si paduri de pin si palmier. Dincolo de frumusetea naturala a acestui colt de lume, turistul poate profita de rezultatele materializate in arta si cultura ale unei istorii cutremuratoare.

Orasul Palma de Mallorca este una cele mai populare destinatii de vacanta din Spania si am indrazni sa spunem chiar din Europa, precum si adapost pentru jumatate din populatia insulei Mallorca. In Palma puteti vizita cateva obiective turistice de referinta pentru istoria insulelor, precum impunatoarea catedrala gotica La Seu, construita de Jaime I, primul cuceritor catalan al insulei, centrul vechi al orasului si El Pueblo Espagnol (muzeu in aer liber cu case tipic spaniole, dar si de tip maur sau maiorchin).

Cele mai bune oferte in Palma de Mallorca sunt conditionate de momentul in care faceti rezervarea, lunile iulie si august fiind cele mai scumpe. Evitand astfel de perioade de varf, va oferiti si sansa de a savura mai multe clipe de liniste, pe plajele mai izolate, contrar situatiei din plin sezon, cand aproape toate plajele sunt pline pana la refuz.