Informatii utile Palma de Mallorca

Date generale


Moneda: Euro (EUR)
Limba oficiala: Spaniola
Fus orar: GMT 01:00

Palma de Mallorca este recunoscuta pentru


situri religioase
arhitectura
istorie
muzee
puncte de interes
lacasuri de cult

Cand este indicat sa mergeti in vacanta in Palma de Mallorca

Palma de Mallorca se bucura de 300 de zile insorite pe an, in lunile iulie-august este foarte cald temperatura medie depasind cu usurinta 30 de grade Celsius, adevarata distractie incepe in plin sezon dupa ora 21:00 si tine pana a doua zi in zori.

Temperaturi medii lunare in Palma de Mallorca, Spania

Daca doriti sa evitati toropeala verii, lunile septembrie-octombrie sunt cele mai indicate deoarece atunci, briza marii mangaie placut.

Ce sa luati in bagaj

Pentru ca Palma de Mallorca se bucura de o mare varietate: de la coastele si golfurile marginite de palmieri pana la lanturile muntoase din interiorul insulei, cu inaltimi de pana la 1500 m., nu ar trebui uitate hainele si incaltamintea lejera, in afara tinutelor „de gala”, folosite seara cand distractia este in toi, ar fi pacat sa vii in Palma si sa nu mergi sa vezi peisajele care iti vor ramane in minte toata viata.

Modalitati de plata in Palma de Mallorca

Daca vizitezi Palma de Mallorca in plin sezon, s-ar putea sa cheltui tot in doar cateva zile daca nu ai facut „plinul cardului”, insa trebuie sa stii ca daca nu esti un turist pretentios sunt locuri in Palma, unde platesti foarte putin de la cazare pana la alimente.