Informatii utile Sevilia

Date generale


Moneda: Euro (EUR)
Limba oficiala: Spaniola
Fus orar: GMT 01:00

Sevilia este recunoscuta pentru


situri religioase
arhitectura
puncte de interes
lacasuri de cult
cladiri istorice
plimbari in aer liber

Cand este indicat sa vizitati orasul Sevilia

Inainte de Pasti, spaniolii din Sevilia sarbatoresc Semana Santa (Saptamana Sfanta), timp in care exista tot felul de celebrari ale Catolicismului.

O alta sarbatoare in timpul careia va recomandam sa vizitati Sevilia este Feria de abril, care se desfasoara intre 20 si 25 aprilie. Cu ocazia acestei sarbatori se organizeaza petreceri in fiecare zi, iar oamenii se imbraca in portul traditional. Feria de abril este unul dintre cele mai animate festivaluri din Spania, turistii avand posibilitatea sa guste din toate placerile acestei tari: portul traditional, dansul flamenco, chitare, femei si copii care danseaza plini de viata.

Temperaturi medii lunare in Sevilia, Spania

Ce sa luati in bagaj

Luati la dumneavoastra multe haine colorate, pentru a va incadra in peisajul vesel in Sevilia. Voia buna este la ordinea zilei in Sevilia, asa ca starea de spirit trebuie exteriorizata. Nu uitati aparatul de fotografiat, pentru ca veti dori sa luati unele imagini inapoi acasa, cu siguranta.

Shopping in Sevilia

Din Sevilia puteti cumpara foarte multe suveniruri. Va recomandam sa achizitionati ceramica de Triana, de la mesteri autentici. Puteti gasi astfel de magazine in Calle Sierpes sau puteti traversa raul in Triana pentru alte magazine de ceramica. In functie de perioada din an, dar in special in preajma Craciunului, in oras se deschid multe targuri artizanale. Daca doriti sa cumparati haine va recomandam magazinele din zona Santa Cruz, dar si Corte Ingles, Zara, Toro de Fuego, Bershka, Blanco, Massimo Dutti sau Stradivarius.