Ghid turistic Unawatuna

Recomandat pentru: plaja, snorkeling, surfing, recif, observarea balenelor, relaxare

Despre Unawatuna

Una dintre cele mai frumoase destinatii turistice din Sri Lanka, renumita pentru plajele superbe si bogatele recife coraligene, Unawatuna este o localitate de mici dimensiuni, situata pe zona de coasta a orasului Galle. Inzestrata cu un mare potential turistic, in special datorat biodiversitatii si a intinselor mlastini de mangrove, Unawatuna este una dintre statiunile cele mai frumoase din Sri Lanka. Inzestrata cu o fauna si flora dintre cele mai diverse, localitatea este un adevarat paradis pentru iubitorii naturii.

Daca printre pasiunile voastre se numara sporturile nautice, atunci nu ratati sesiunile de scuba diving in bogatele recife de corali ce marginesc zona de coasta, unde aveti ocazia sa adimirati lumea subacvatica intr-un spectacol de neuitat, asa cum se intampla la Ramassala, situat in estul portului Galle. Unawatuna este si locul preferat de turistii amatori de soare, iar apele cristaline sunt ideale pentru a va testa abilitatile de surferi.

Format in jurul unui mic golf, orasul poate fi parcurs usor pe jos sau puteti apela la microbuzele care circula la intervale reduse pe arterele principale ale localitatii. Si conditiile de cazare sunt avantajoase, destinate si celor conditionati de un buget de vacanta redus, mai ales daca va cazati pe o perioada mai lunga de timp. Daca faceti rezervarea din timp, gasiti camere disponibile la The Yellow, unde beneficiati de intimitate si confort la cote maxime, in timp ce casele de oaspeti ofera conditii bune de cazare si se gasesc pe principalele drumuri de acces in Umawatuna.

Incercati sa explorati cat mai mult din frumusetea acestui orasel, fie ca va inscieti la sesiunile de snorkeling, scuba diving sau alegeti sa inchiriati o barca pentru a admira imprejurimile, o vacanta in Unawatuna va fi una de neuitat, mai ales daca vizitati orasul in perioada decembrie-ianuarie, avand in vedere ca precipitatiile cele mai importante se inregistreaza in lunile de vara.

Unawatuna