Cum se ajunge in Suedia

Calatoria cu avionul in Suedia

Transportul aerian spre Suedia va ofera o gama larga de optiuni si are si avantajul rapiditatii. Daca optati pentru companii aeriene ieftine, trebuie sa stiti ca nicio astfel de companie nu efectueaza zboruri regulate din Romania spre Suedia. Din Ungaria, mai precis de la Budapesta, exista o cursa Wizzair spre Göteborg si spre Stockholm Skavsta (acest aeroport e departe de Stockholm si, ca sa ajungeti de la aeroport in oras, s-ar putea sa va coste cam cat un bilet de avion).

Tot de la Budapesta, operatorul low cost Norwegian Air Shuttle opereaza curse regulate pe aeroportul din Stockholm Arlanda si spre doua orase din nordul tarii si anume Umeå si Luleå.

Scandinavian Air System (SAS) ofera curse regulate Bucuresti-Copenhaga, iar din Copenhaga, SAS va poate duce aproape oriunde in Nord.

Calatoria cu trenul in Suedia

Pentru calatoria cu trenul, cea mai convenabila optiune ar fi cel direct dintre Bucuresti si München. Apoi, exista un alt tren direct de la München la Copenhaga. De la Copenhaga sunt iar o multime de alte trenuri (sau autocare) spre Malmö, Göteborg sau Stockholm.