Informatii utile Cardiff

Date generale


Fus orar: GMT 00:00

Cardiff este recunoscuta pentru


arhitectura
situri religioase
cultura
lacasuri de cult
plimbari in aer liber
arta

Cand este indicat sa vizitati orasul Cardiff

Este cel mai bine sa vizitati Cardiff incepand cu sfarsitul primaverii pana la inceputul toamnei, deoarece in aceasta perioada va puteti bucura de vremea calda specifica acestei perioade. Aceste luni din an permit o experienta maxima a tuturor site-urilor si zonelor orasului, (desi orasul de obicei beneficiaza de vremea blanda tot timpul anului, cu exceptii notabile).

Temperaturi medii lunare in Cardiff, Tara Galilor

Ce sa luati in bagaj

Din bagajul dumneavoastra nu trebuie sa lipseasca hainele adecvate sezonului in care mergeti in Cardiff si medicamentele pe care le luati in mod regulat. Nu uitati camera de fotografiat pentru a imortaliza cele mai frumoase momente ale vacantei si obiectivele turistice deosebite.

Posibilitati de cazare in Cardiff

Pentru cazarea in Cardiff va recomandam hotelurile de 5 stele:
David's Hotel and Spa, un hotel de lux elegant si foarte modern, situat pe tarm, scaldat in lumina naturala filtrata de holul de sticla al cladirii. Toate camerele sunt zugravite in culori neutre, relaxante, fiind dotate cu mobilier elegant si balcoane care dau spre golful Cardiff. Aici puteti beneficia de un tratament balnear cu hidromasaje sau puteti lua masa la restaurantul Tides sub indrumarea bucatarului-sef, specialist in gastronomia frantuzeasca moderna;
Jolyons Hotel in care fiecare camera are alt tip de antichitati, design si tesaturi;

Hoteluri de trei stele:
Llanerch Vineyard - camerele cu mobilier rustic din pin amenajate aici, precum si cladirile transformate ale acestei podgorii din Valea Glamorgan sunt situate la doar 15 minute de centrul orasului Cardiff, insa aici sunteti deja in plin peisaj rural. Va puteti plimba prin podgorie sau prin padurea din apropiere ori va puteti aranja propriul program de degustare a vinurilor galeze;

Pensiuni de doua stele:
Town House - aceasta pensiune cu un stil cosmopolit, situata in apropiere de centrul orasului (magazinele si castelul sunt la mica distanta de mers pe jos) este foarte cunoscuta drept cea mai buna unitate de cazare din Cardiff din categoria celor cu mic dejun inclus. Eleganta sa cladire victoriana pastreaza multe dintre elementele originale, iar dormitoarele sunt curate si bine dotate.