Ghid turistic Khanom

Despre Khanom

Situata in partea de vest a provinciei Surat Thani, Khanom este destinatia perfecta pentru cateva zile de relaxare la soare. Zona de coasta a orasului cu Plaja Nai Phalo este cu atat mai spectaculoasa cu cat este scaldata de ape cristaline in nunate de turqoise, ideale pentru expeditii de snorkeling sau scuba diving.

O localitate care se remarca tocmai prin atmosfera de un calm desavarsit, prin lipsa poluarii si a aglomeratiei specifice marilor resorturi turistice, Khanom este ideal pentru turistii aflati in cautarea unui spatiu reconfortant. Aici nu veti gasi bulevarde pline cu restaurante, cafenele si nici cluburile cu o viata de noapte trepidanta.

Din contra, veti fi uimiti de serenitatea si atmosfera ireal de calma. Dar sa nu credeti ca va plictisiti! pe insula veti descoperi doua pesteri labirintice si cinci cascade spectaculoase situate in vecinatatea Parcului National Khao Luang si un golf natural superb, perfect pentru plimbari, mai ales daca va aflati in vacanta in perioada aprilie-iulie. Cel mai rapid ajungeti la Khanom cu trenul, din Bangkok, o calatorie pentru care aveti nevoie de aproximativ 12 ore.

Khanom