Ghid turistic Krabi

Recomandat pentru: plaja, tigri, elefanti, snorkeling, gastronomie

Despre Krabi

Provincia Krabi se numara printre cele mai cautate destinatii turistice ale Thailandei, datorita plajelor ideale pentru un concediu de neuitat. Situat pe maului raulul Krabi, orasul exploateaza la maximum potentialul turistic si ofera o gama vasta se spatii de cazare, dar si restaurante, magazine si atractii turistice interesante. Templul Pestera Tigrului sau Plaja Fossil Shell sunt cele mai vizitate atractii turisti, iar plajele Ao Nang si Haad Nopphara Thara sunt un argument in plus sa veniti in vacanta. Pe langa peisajele spectaculoase, veti descoperi conditii de cazare deosebite la preturi accesibile.

Din Krabi puteti ajunge cu barca pe renumitele plaje Railey sau Ko Phi Phi. Daca va aflati in cautare de spatii mai izolate, departe de aglomeratia turistica, va puteti orienta spre golful Ton Sai, un loc perfect pentru relaxare si meditatie. La doar jumatate de ora distanta de Krabi se afla Parcul National Than Bokkharani, un loc impresionant prin flora si fauna diversa.

Incercati sa faceti rezervarea la hotel din timp, daca intetionati sa va petreceti concediul in Krabi in perioada decembrie-ianuarie, cand se inregistreaza sezonul turistic de varf. Cele mai frumoase vile se gasesc pe plajele Ao Nang si Railey Beach dar si la cel mai renumit resort din zona - Rayavadee. Krabi este accesibil turistilor sositi cu avionul, trenul sau autobuzul din Phuket sau Phang Nga, in timp ce trasportul local este asigurat de microbuze si taxiuri.

Krabi