Ghid turistic Pangai

Despre Pangai

O destinatie pitoreasca, in care viata localnicilor este linistita si centrata in jurul lucrurilor marunte este Pangai, un sat foarte frumos din toate punctele de vedere din Tonga. Sa nu va mirati daca veti vedea porci pe strazi, pentru ca cel mai adesea, cei din partea locului ii lasa sa se plimbe in voie. Oamenii care locuiesc in Pangai se preocupa atent de gradinile din spatele caselor, acolo unde cultiva an de an diferite legume. De aceea, localnicii au parte de o alimentatie foarte sanatoasa, folosind pentru preparatele traditionale numai ingrediente naturale.

In Pangai se vorbeste in marea majoritate numai limba engleza, asa ca veti putea comunica foarte usor cu satenii, mai ales ca acestia sunt comunicativi si prietenosi. Bine de stiut este faptul ca principalele obiective turistice din Pangai sunt Biserica Catolica Siasi, respectiv portul ce joaca un rol important din punct de vedere economic si turistic. In aceasta destinatie turistica veti gasi foarte putine magazine, dar aici exista o banca si doua restaurante in care puteti lua masa. In continuare, va recomandam sa acordati o atentie sporita caselor de aici, pentru ca ele au o arhitectura interesanta, iar localnicii sunt foarte atenti cu ale lor camine, ingrijindu-le mereu.

Va recomandam sa va bucurati si de plajele din Pangai, atat stand la soare, in timp ce va bronzati, cat si dimineata si seara, la o plimbare. Apusul si rasaritul sunt doua momente de peste zi pe care nu trebuie sa le ratati in Pangai, intrucat sunt deosebite pentru ca cerul pare a lua foc de la nuantele de rosu, galben si violet ce se imbina perfect, dandu-va senzatia ca va aflati intr-un colt de Paradis.

Intr-un cadru natural deosebit, acolo unde linistea domneste peste o destinatie turistica aparte, dumneavoastra veti petrece cateva zile de concediu de neuitat. Pangai merita cu adevarat sa fie vizitat, in orice anotimp de peste an!

Pangai