Ghid turistic Charlotteville

Recomandat pentru: pescuit, plaja, alte atractii

Despre Charlotteville

Charlotteville este un sat aflat in partea nord-estica a Tobago, in golful Man-o-war. Primii oameni care au populat aceasta zona au sosit acolo intre 1633 si 1639. Istoria acestui sat este strans legata de cultivarea trestiei de zahar. Astazi, economia din Charlotteville se bazeaza pe pescuit.

In Charlotteville veti gasi una dintre putinele trupe de tamboo bamboo din lume. Acest stil de muzica este unic, deoarece sunetele sunt reproduse prin lovirea betelor de bambus de pamant. Tamboo bamboo a aparut in timpul sclaviei, deoarece sclavilor nu le era permis sa cante la instrumente muzicale. Trupa de tamboo bamboo din Charlotteville s-a adaptat la vremurile actuale si a cooptat si un saxofonist.

In Charlotteville veti gasi cateva restaurante micute. Trebuie sa stiti ca acolo nu veti gasi hoteluri cunoscute si foarte mari, dar va puteti caza in casele de oaspeti sau puteti inchiria un apartament.

In sat exista o plaja mica si linistita, iar in partea opusa plajei veti gasi Pirates Bay, cunoscut si sub numele de Mica Italie, pentru popularitatea in domeniul fotbalului.

Charlotteville