Ghid turistic Plymouth (TT)

Despre Plymouth (TT)

Plymouth este un sat aflat pe Insula Tobago. Plymouth este o destinatie minunata pentru vacanta, nu numai datorita festivalului Tobago Jazz, dar si pentru faptul ca acolo se afla mai multe atractii turistice. Desi este o localitate moderna, in Plymouth veti gasi si un aer mai vechi, ce confera un sentiment familiar, imbinarea celor doua elemente – trecut si prezent – aflandu-se intr-o perfecta simbioza.

Cel mai popular loc din Plymouth este plaja Turtle. Numele acestei plaje provine de la testoasele uriase care isi depun ouale acolo in timpul sezonului de imperechere. Daca veti calatori in Plymouth la vremea potrivita, veti avea norocul de a observa procesul testoaselor de depunere a oualor, un eveniment ce dateaza din vremuri preistorice.

Pe langa aceasta zona celebra din Plymouth mai exista o alta, mai putin cunoscuta, cu ape salbatice si zone stancoase. Acolo se afla situl Lovers Leap, de unde locuitorii precoloniali ai insulei, ameridienii, au sarit spre moarte, refuzand sa fie capturati de invadatorii spanioli.

In afara festivalului Tobago Jazz, in Plymouth se mai tine si festivalul Tobago Heritage, in luna iulie a fiecarui an. Vizitatorii pot observa acest carnaval timp de doua saptamani. Tot in Plymouth mai puteti participa si la festivalul Tobago Flying Colours, tinut in data de 28 decembrie a fiecarui an.

Dintre atractiile turistice din Plymouth mai amintim Piatra de mormant a lui Betty Stivens, ce dateaza din 1783 si fortul istoric Regele James.

In Plymouth va veti putea caza la Turtle Beach Hotel by Rex Resorts, aflat chiar pe plaja sau la Cherrie’s Holiday Apartments.

Plymouth (TT)