Cum se ajunge in Istanbul

Calatoria cu avionul la Istanbul

Daca doriti sa ajungeti la Istanbul cu avionul puteti apela la companii ca: Turkish Airlines, Tarom, acestea operand zboruri directe, Olympic Air, Austrian Airline, Aerosvit Airlines sau Multiple Airlines, care fac curse cu escala Bucuresti – Istanbul. Puteti opta, de asemenea, la cursele cu escala organizate de companiile: Air Moldova, Malev, Austrian Airline sau Lufthansa. Exista posibilitatea de a obtine reduceri la bilete, daca acestea sunt comandate cu cel putin 3 luni inaintea datei stabilite pentru plecare.

Calatoria cu automobilul la Istanbul

Daca va hotarati sa ajungeti la Istanbul cu ajutorul propriului automobil urmati traseul: Bucuresti – Ruse – Popovo – Targovishte – Yambol – Edime – Luleburgaz – Corlu – Istanbul. Este un drum lung de 624 de km, care poate fi parcurs in aproximativ 10 ore.

Calatoria cu trenul la Istanbul

Plecarea cu trenul catre Istanbul se face o data pe zi, din Bucuresti, din gara de nord, la ora 12:24. Trenul trece prin Ruse si Gorna Oriahovita si ajunge la Istanbul la ora 8:00 a doua zi. Calatoria cu trenul poate fi mai putin sigura.