Ghid turistic Hongay

Despre Hongay

Pentru cei mai multi dintre dumneavoastra, Vietnam va parea o destinatie cel putin interesanta pentru concediu. Noi va propunem sa vizitati orasul Hongay sau Hon Gay, asa cum il cunosc localnicii. Aici veti avea parte de cateva zile de neuitat. In primul rand trebuie sa stiti ca orasul vietnamez are o populatie destul de scazuta si este situat in Provincia Quang Ninh, Asia. Printre cele mai apropiate orase de Hongay se numara Hon Goi, Honggay, Hon Gaj si Ha Long.

Unul dintre punctele cele mai atractive din Hongay este cu siguranta portul. Acesta este listat ca fiind unul dintre cele mai mari din intreg Vietnamul. Multe ambarcatiuni sosesc aici fie pentru a lua marfa, fie pentru a aduce. Asadar, portul joaca un rol extrem de important din punct de vedere economic. Merita sa-l vizitati pentru a va bucura de privelistea a numeroase ambarcatiuni de diferite marimi ancorate in port.

In ciuda faptului ca in Hongay nu locuiesc mai mult de trei sute de mii de oameni, o populatie scazuta fata de alte orase din Vietnam, veti descoperi ca aici viata de noapte este foarte dezvoltata. Veti putea alege dintre mai multe cluburi si terase in care sa petreceti pana in zori. Ziua atmosfera este la fel de animata, peisajul fiind completat insa de buticuri din care puteti cumpara diferite lucruri. Si daca veti cauta suveniruri pentru cei dragi de acasa, nu veti avea probleme in a le gasi.

Cand vine vorba de cazare, veti vedea ca in Hongay exista mai multe locuri in care puteti sta. De exemplu, aveti la dispozitie Vila Saigon Halong, Hotelul Halong Plaza, Hotelul Mithrin Halong sau Hotelul Halong Dream, toate fiind de patru stele. Pe langa acestea, in Hongay veti vedea ca exista si alte locuri in care va veti putea caza, preturile fiind pentru toate buzunarele.

Hongay