0 hoteluri in Afganistan

Booking.com

Top destinatii in Afganistan

Daca te gandesti sa iti petreci zilele de concediu in Afganistan trebuie sa ai in vedere o unitate de cazare care se conformeaza dorintelor si necesitatilor tale. Sistemul nostru revolutionar iti ofera ajutor de nadejde in alegerea camerelor de hotel ieftine in Afganistan, garantand un confort sporit si o calitate a serviciilor impresionanta pe toata perioada vacantei tale. Cu Infotour, nu este nevoie sa cheltui mult pentru a avea o vacanta de vis. Iti punem la dispozitie hoteluri cu recenzii exceptionale, pozitionate in zone centrale ale oraselor din Afganistan si in apropiere de puncte de interes importante. In plus, pentru a ne asigura ca vei obtine o experienta de neuitat in Afganistan, am ales optiunile de cazare care incanta turistii cu privelisti uimitoare, vizibile chiar de la fereastra camerei de hotel.

In capitala Kabul au fost construite cateva hoteluri moderne, care ofera conditii de cazare la standarde occindentale, asa cum sunt Kabul Inter Hotel si Kabul Serena Hotel, dar preturile pentru cazare sunt ridicate. Pentru situatiile in care intentionati sa petreceti mai mult timp aici, aveti posibilitatea de a inchiria o casa de oaspeti care ofera conditii optime de cazare, spre exemplu, Wazir Akbar Khan si Shar-i-Naw. In imprejurimile capitalei, ca si in restul oraselor, conditiile de cazare sunt minime si costa in jur de 50 USD/noapte, in conditiile in care pentru o noapte la un hotel de lux platiti de la 150 USD. In ce priveste mancarea, in capitala, aproape la orice colt de strada veti gasi un vanzator de kebab. Exista cateva restaurante unde puteti manca bine, dar serviciile lasa mult de dorit. Una dintre cele mai bune metode pentru a cunoaste traditiile culinare afgane, este sa acceptati o invitatie la cina din partea unei familii afgane. In general, hostelurile de provincie ofera conditii precare de cazare. De asemenea, toaletele sunt o raritate, iar acolo unde aveti sansa sa le gasiti, veti descoperi ca sunt total neigienice.

Indiferent daca alegi sa calatoresti ca un simplu vizitator sau intr-un grup de mai multe persoane, iti oferim cazare in cele mai solicitate hoteluri din Afganistan, la preturi avantajoase. Rezerva una sau mai multe camere cu Infotour si ai garantia ca vei avea parte de o vacanta perfecta, in care vei beneficia de conditii ireprosabile!