Hoteluri localizate in Durres

Booking.com

Despre hotelurile din Durres


Fiind cunoscut drept destinatia vacantelor reusite, celebrul oras Durres ofera turistilor sai privelisti fabuloase si o cultura impresionanta, construita pe baza istoriei complexe si a traditiilor ce dateaza in aceasta regiune din cele mai vechi timpuri. Indiferent de sezonul in care doresti sa explorezi orasul Durres, este important sa iti organizezi timpul astfel incat sa poti vizita cele mai populare obiective turistice, precum Muzeul Arheologic, Muzeul Aleksander Moisiu, Plaja Currilave, Orasul Vechi sau Amfiteatrul Roman si sa savurezi delicatesele culinare ale acestei regiuni. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, iti trebuie o cazare care sa indeplineasca toate cerintele tale de confort, astfel incat sa te poti odihni in mod optim in Durres dupa o zi incarcata.

Infotour rezolva aceasta problema, punandu-ti la dispozitie o multime de hoteluri in Durres din care poti alege! Sistemul nostru revolutionar a ales optiuni de cazare la preturi avantajoase special pentru tine, astfel incat sa economisesti cat mai multe resurse si in acelasi timp, sa ai o experienta de vis in Durres. Opteaza pentru o camera in hoteluri localizate central si vei avea o priveliste incantatoare chiar de la fereastra ta! De asemenea, fiecare optiune de cazare de pe Infotour ofera un confort sporit si servicii ireprosabile la preturi competitive. Nu mai pierde nicio secunda si rezerva camera de hotel potrivita in Durres cu ajutorul sistemului nostru! Cu preturi mici si oferte imbatabile, platforma Infotour este de neinlocuit!

De ce Infotour?

  • Optiuni de cazare in orice parte a lumii
  • Sistem rapid si sigur de rezervari
  • Tarife competitive si numeroase oferte
  • Informatii privind destinatia aleasa

Obiective turistice din Durres

Muzeul Arheologic

Sectia de arheologie subacvatica ocupa un loc esential. Mare parte din descoperirile si conservarea elementelor arheologice pot fi vizitate de catre turisti...

Muzeul Aleksander Moisiu

Este bine de vizitat pentru turisti fiind Casa Memoriala a celebrului actor albanez Aleksander Moisiu (1878-1935).

Plaja Currilave

In aceasta zona turistii si chiar localnicii apreciaza nisipul fin si deschiderea la Marea Adriatica.

Orasul Vechi

In Orasul Vechi pot fi admirate si in zilele noastre ruinele vechilor cetati. 

Amfiteatrul Roman

Amfiteatrul Roman din Durres

Turnul Venetian

Turnul Venetian din Durres