38128 hoteluri in America

Booking.com

Top destinatii in America

Exista o multime de optiuni de cazare in Statele Unite ale Americii, inclusiv numeroase hoteluri moderne nationale si internationale, de multe ori la preturi rezonabile. In general, calitatea de cazare este inalta, cu facilitati standard, cum ar fi televiziunea, telefon si de foarte multe ori Wi-Fi gratuit in fiecare camera. Hotelurile asteapta plata in avans. Mai multe companii ofera un program de pre-paid voucher pentru utilizare la diferite lanturi hoteliere si moteluri in intreaga tara. Categoriile de baza intra in Super, Deluxe, Standard, moderat si economic. Preturile variaza in functie de standarde.

Cazarea cu mic dejun - Aceasta traditie lunga in Marea Britanie este acum raspandita la scara larga si in Statele Unite ale Americii. Semnele pentru Cazare & Mic dejun nu sunt, in general, afisate de casele individuale, dar cele mai multe dintre acestea care ofera acest serviciu sunt enumerate in directoare, si pot fi cumparate sejururi de catre calatorii interesati.

Camping -  acest tip de cazare este extrem de popular, mai ales in Muntii Stancosi si New England. Sezonul de camping in partea de nord dureaza de la mijlocul lunii mai pana la mijlocul lunii septembrie.

Cele peste 24000 de locuri de campare se impart in doua categorii generale:
- site-uri publice: de obicei legate de parcuri nationale sau de stat si paduri, oferind facilitati modeste, dar confortabile - 10-22 $/pe noapte. Cele mai multe dintre acestea au toalete, energie electrica si zone de picnic. Locurile de campare sunt de obicei exploatate pe baza principiului primul venit, primul servit. Rezervarile in avans sunt posibile in unele parcuri nationale.
- site-uri private: acestea variaza de la cele cu servicii de baza la cele cu servicii de lux. Cele mai multe spalatorii si facilitati de uscare, servicii de divertisment si informare. Rezervarile se pot face prin intermediul unui birou central. Taxele variaza - 20-40 $.
Pentru locurile de campare Backcountry (un termen general pentru zonele inaccesibile pe cale rutiera) este necesara o autorizatie, disponibila gratuit.

Alte posibilitati de cazare

Exista mai multe agentii care ofera programe de schimb intre americani si cetateni ai altor tari. De asemenea, exista peste 2660 de centre YMCA in Statele Unite ale Americii. Calitatea de membru nu este necesara, dar rezervarile camerelor ar trebui sa fie facut doua zile inainte de sosire prin intermediul birourilor de directe. YMCA ofera cazare central, la tarife atractive. Cele mai multe centre au facilitati sportive.

Pensiunile pentru tineri ofera membrilor cazare ieftina, in locuri amplasate de obicei, in locuri pitoresti, istorice sau culturale. Calitatea de membru este deschisa pentru toata lumea, fara limita de varsta. Vizitatorii europeni ar trebui sa-si asigure aderarea inainte de calatorie.

Self-catering, cunoscute in Statele Unite ale Americii sub denumirea de condominii ("apartamente") sunt, de asemenea, disponibile.

Indiferent daca alegi sa calatoresti ca un simplu vizitator sau intr-un grup de mai multe persoane, iti oferim cazare in cele mai solicitate hoteluri din America, la preturi avantajoase. Rezerva una sau mai multe camere cu Infotour si ai garantia ca vei avea parte de o vacanta perfecta, in care vei beneficia de conditii ireprosabile!