Hoteluri localizate in Miami

Despre hotelurile din Miami


Hotelurile din Miami au un impozit pe camera de 13%, care este perceput de oras. Exista o gama larga de hoteluri in Miami, potrivita tuturor bugetelor. South Beach este renumita pentru oferirea de lux si hoteluri internationale de marca. Insa in Miami pot fi gasite si hoteluri ieftine, de la optiunile accesibile de tip boutique, la hoteluri adapostite in cladiri art deco.

Hotelurile din Miami sunt grupate dupa trei categorii de preturi: de lux (peste 200 $), medii (de la 100 $ la 199 $) ieftine (pana la 100 $). Preturile citate sunt ratele minime orientative pentru o camera dubla pe noapte de iarna, excluzand toate taxele si micul dejun cu exceptia cazului in care se prevede altfel.

Cautati hoteluri care ofera un mic dejun gratuit, astfel veti economisi bani pentru cel putin o masa. Hotelul Chelsea este un exemplu excelent de hotel pentru buget mic. Pentru aproximativ 90 $ pe noapte, acest hotel ofera calatorului bugetar 7 - 8 bauturi gratuite in fiecare noapte. Bauturile sunt scumpe in cluburile din Miami iar aceasta este o modalitate foarte buna de a economisi niste bani.

De ce Infotour?

  • Optiuni de cazare in orice parte a lumii
  • Sistem rapid si sigur de rezervari
  • Tarife competitive si numeroase oferte
  • Informatii privind destinatia aleasa