Hoteluri localizate in Pensacola

Booking.com

Despre hotelurile din Pensacola


Exista o multime de optiuni de cazare in zona Pensacola, oferind preturi accesibile, la toate nivelurile, inclusiv hoteluri, cu vederi superbe de coasta. Cazarea poate fi gasita fie in orasul Pensacola fie de-a lungul plajelor din Santa Rosa. Preturile sunt semnificativ mai mari la sfarsit de saptamana si in perioada martie-aprilie, ca urmare a sosirii studentilor.

Multe hoteluri sunt situate in centrul orasului Pensacola, si sunt, de asemenea, destul de concentrate de-a lungul Of Fort Pickens Road Pensacola, Mobile Highway, Pensacola Boulevard North Davis Highway.

O destinatie turistica populara in Florida, Pensacola vine cu o multime de oferte de cazare si se preteaza pentru o vacanta de vara, deoarece aici sunt hoteluri, in general, foarte accesibile. Scena de cazare in Pensacola este bine dezvoltata, cu multe hoteluri in centrul orasului. Orasul fiind destul de compact si usor de vizitat, multi vizitatori aleg sa profite pe deplin de moteluri, hoteluri si pensiuni situate in afara orasului, facand pur si simplu naveta la plaja in fiecare zi. Cei care cauta sa ramana aproape de Pensacola Regional Airport (SNP) vor trebui sa caute cazare si in partea de nord-est a orasului.

Cazarea pentru bugete mici vine sub forma de lanturi familiare ieftine de-a lungul coridorului de la marginea de nord a orasului. In acest tip de optiune se inscriu hotelurile: Executive Inn, Howard Johnson, Ramada Hotel Travelodge Inn, toate situate la aproximativ 19 km de malul marii.

Cazare de lux este mai rar intalnita in Pensacola, desi exista mai multe hoteluri de trei stele, cu locatii decente. Un astfel de hotel este Beach Gulf Front Hotel pe Via De Luna Drive, care se mandreste cu vederi superbe la Golful Mexic si se afla la cativa pasi de locurile in care puteti practica sporturi nautice, magazine, restaurante si localuri de noapte.

De ce Infotour?

  • Optiuni de cazare in orice parte a lumii
  • Sistem rapid si sigur de rezervari
  • Tarife competitive si numeroase oferte
  • Informatii privind destinatia aleasa