Hoteluri localizate in Petersburg

Booking.com

Despre hotelurile din Petersburg


Petersburg ofera o combinatie unica de cazare in Alaska. Optiunile de cazare includ hoteluri, cazare & mic dejun, cabane, pensiuni, cabane de pescuit.

Nu exista nici o modalitate mai buna de a experimenta ospitalitatea din Alaska, decat aceea de a locui cu gazdele locale din Petersburg. Proprietarii si administratorii sunt foarte prietenosi.

In cazul in care doriti sa optati pentru cazare & mic dejun, puteti alege intre: Shoreline Guest House Alaska, Alaska Sport Haven Lodge, Vacation Rental Broom Hus, DAS Hagedorn Haus, Dolphin Street Guest House, Kiseno Guest House, Lucky Loon Beach House, Nordic House B & B, PetersburgAlaska.com - Doyles LLC, Sea Level B & B. In cazul in care doriti sa optati pentru hoteluri & moteluri, puteti alege intre: Scandia House sau Tides Inn. In cazul in care doriti sa optati pentru pensiuni, puteti alege intre: Alaska Island Hostel, Cabin Cottrell's Sugar Shack sau Lucky Loon Beach House. In cazul in care doriti sa optati pentru cazarea la camping, puteti alege intre: RV's frog, Ohmer Creek Campground (U.S. Forest Service), RV Staging Area, Trees RV Park & General Store, Twin Creek RV Park.

De ce Infotour?

  • Optiuni de cazare in orice parte a lumii
  • Sistem rapid si sigur de rezervari
  • Tarife competitive si numeroase oferte
  • Informatii privind destinatia aleasa