Hoteluri localizate in Reno

Booking.com

Despre hotelurile din Reno


Cele mai populare locuri de cazare in Reno sunt hotelurile din centrul orasului, cum ar fi Eldorado, Silver Legacy, Harrah's Reno si Circus Circus. Celelalte locatii mari, cum ar fi Grand Sierra Resort Casino, Atlantis and Peppermill sunt mai departe de centrul orasului, dar sunt mai aproape de aeroport si de evenimente speciale, cum ar fi Hot august nights si Vibration Street.

Exista locuri suplimentare de cazare in Reno, inclusiv cazinouri mai mici, cum ar fi hotelurile din Sands, Boomtown pe granita cu California, Nugget in Victorian Square in Sparks si Club Cal Neva. Acestea sunt hoteluri cu dotari mai putine si preturi mai mici. Daca sunteti interesat in hoteluri spa, Siena (situat pe raul Truckee) dispune de camere de lux, pachete de spa si o sala de restaurant.

Lanturile hoteliere sunt predominante in zona Reno/Sparks, inclusiv Hyatt, Holiday Inn, Comfort Inn & Suites, Best Western si Ramada. Exista diverse optiuni pentru aceste tipuri de hoteluri si moteluri in apropiere de centrul orasului si aproape de aeroport. Pentru unele locuri neobisnuite incercati Wildflower Village pe 4th Street.

De ce Infotour?

  • Optiuni de cazare in orice parte a lumii
  • Sistem rapid si sigur de rezervari
  • Tarife competitive si numeroase oferte
  • Informatii privind destinatia aleasa