Hoteluri localizate in Washington

Despre hotelurile din Washington


Cazarea in Washington DC este in general scumpa, dar exista un numar mare de hoteluri pentru calatorii cu buget. Pensiunile din Washington sunt, in general, alegerea cea mai practica, sensibil mai ieftine si disponibile. Hotelurile din oras reduc preturile de cazare la sfarsit de saptamana.

Cu monumentele sale deosebite, cu parcurile si muzeele interesante, nu ar trebui sa fie nicio surpriza faptul ca Washington este una dintre destinatiile turistice de top ale tarii si are o abundenta de hoteluri. Acesta este, de asemenea, unul dintre putinele orase in care apartamentele prezidentiale din multe dintre hotelurile sale sunt adesea ocupate de presedinti sau demnitari care viziteaza orasul. Vizitatorii ar trebui sa faca rezervari cateva luni inainte, daca au stabilit ca vor sa se cazeze la un anumit hotel. Cele mai bune tarife pot fi gasite in timpul iernii si verii, dar reducerile on-line, care includ micul dejun, uneori sunt mult mai avatajoase.

Din punct de vedere al preturilor, hotelurile pot fi impartite in trei categorii: costisitoare (peste 300 $), moderate (de la 150 $ la 300 $) si ieftine (sub US 150 $). Acestea sunt tarife minime orientative pentru o camera dubla standard si nu includ taxele (14,5%). Micul dejun nu este inclus.

De ce Infotour?

  • Optiuni de cazare in orice parte a lumii
  • Sistem rapid si sigur de rezervari
  • Tarife competitive si numeroase oferte
  • Informatii privind destinatia aleasa