35 hoteluri in Angola

Booking.com

Top destinatii in Angola

In Angola se gasesc hoteluri de categorie superioara, dotate cu bai private, aer conditionat, sistem audio-video, dar pentru ca sunt destul de reduse numeric, este necesara rezervarea camerei, in avans, cu cel putin o luna inainte de plecarea efectiva in vacanta, iar variante de cazare la aeroport sau in imprejurimi nu exista.

In capitala Luanda, se gasesc mai multe hoteluri, iar preturile la cazare sunt foarte ridicate, asa cum se intampla la Hotel Continetal sau la Hotel President. In ultimii ani, s-a incercat imbunatatirea standardelor de cazare, precum si extinderea optiunilor de cazare pentru turisti, dar tarifele la cazare sunt inca foarte mari, indiferent de orasul sau zona in care alegeti sa va petreceti vacanta.

Inainte sa alegeti varianta de cazare, este bine sa solicitati informatii Agentiei Nationale de Turism din Angola, care pune la dispozitia celor interesati informatii despre cele mai sigure si accesibile variante de cazare. Pentru turistii care nu au un buget limitat variantele de cazare sunt mai diverse. O serie de claridiri vechi, cu arhitectura coloniala, au fost reabilitate si transformate in hoteluri de lux, care dispun de camere spatioase, prevazute cu tot confortul. Pe de alta parte, turistii cu buget limitat se pot orienta spre casele de oaspeti, aflate un proprietatea unor persoane private, unde preturile sunt relativ mai scazute, iar inchirieirea camerelor se poate face pe termen scurt sau mediu.