107 hoteluri in Armenia

Booking.com

Top destinatii in Armenia

Cunoscuta drept una dintre cele mai populare destinatii de vacanta din intreaga lume, Armenia se diferentiaza printr-un mix de cultura impresionant, obiective turistice inedite si unitati de cazare cu servicii impecabile. Beneficiaza de cel mai inalt grad de confort pe toata perioada sejurului tau cu Infotour, rezervand o camera de hotel care se potriveste cel mai bine preferintelor tale. Ne dorim sa ai o experienta de neuitat in Armenia, asa ca iti venim in ajutor cu cele mai bune oferte in ceea ce priveste optiunile de cazare. Vrei sa gasesti un hotel extravagant, localizat aproape de cele mai vizitate obiective? Vrei sa apelezi la o unitate de cazare in Armenia care sa se incadreze intr-un buget modest?

Majoritatea hotelurilor construite in perioada sovietica au fost transformate astazi in hoteluri sau hosteluri, ceea ce ofera posibilitatea turistilor sa gaseasca, cu relativa usurinta, un loc de cazare pe timpul vacantei. Hostelurile sunt de multe ori varianta cea mai ieftina. Armenia este recunoscuta ca fiind tara cu cele mai bune conditii de cazare din zona Caucazului. Exista numeroase camere oferite spre inchiriere de familii cu care impartiti, de regula, bucataria. Este chiar una dintre cele mai ieftine variante de cazare si aveti si ocazia unica de a cunoaste traditiile si obiceiurile familiilor armene. In general, camerele oferite spre inchiriere, cu utilitati la comun, le puteti afla consultand oficiile turistice din Erevan, iar preturile incep de la 10 USD /noapte, in conditiile in care pentru inchirierea unui apartament platiti 30USD/noapte. Pentru a inchiria apartamente, o varianta avantajoasa daca sunteti cu familia si doriti mai multa intimitate, puteti consulta Yerevan Rentals sau Hyur Services. Mancarea nu ar trebui sa va coste foarte mult. O masa la un restaurant, fara mari pretentii, va costa 10 USD, iar sandvisurile sau gustarile pe care le puteti achizitiona de pe strada va costa cel mult 2 USD. Bineinteles, la extrema cealalta, se gasesc restaurantele hotelurilor de cinci stele, unde pranzul va poate scoate din buzunar peste 50 USD. Hostelurile din afara capitalei, desi sunt curate, ofera conditii minime de cazare. Camerele sunt, in general, prevazute cu paturi pentru doua persoane, iar pretul, pe noapte, se calculeaza la numarul de paturi si nu la camera.

Pentru fiecare situatie, sistemul nostru performant are solutia perfecta! Iti punem la dispozitie o gama larga de hoteluri care sa asigure cele mai bune conditii la un pret extrem de avantajos! Petrece momente de neuitat in Armenia rezervand optiunea de cazare potrivita gusturilor tale cu Infotour!