Hoteluri localizate in Erevan

Booking.com

Despre hotelurile din Erevan


Orasul Erevan ofera nenumarate posibilitati de cazare, insa, majoritatea au un pret exagerat. Daca stati pentru o perioada mai lunga de timp, este indicat sa inchiriati un apartament.

Este aproape imposibil sa gasiti un hotel ieftin in Erevan. Incercati sa va orientati spre familiile de armeni care inchiriaza camere. Exista o multitudine de astfel de locuri, iar pretul ajunge pana la aproximativ 12 dolari de persoana, pe noapte. Majoritatea sunt localizate in centrul acestui oras.

Hotelul care ofera conditii bune, la un pret mediu, preponderent ales de turisti, este Golden Tulip. Acesta este primul hotel construit in acest oras, in anul 1926. de asemenea, puteti alege Hotel Mariott, care este situat in Piata Republicii. In 2005, s-a deschis hotelul Golden Palace, care ofera conditii de 5 stele.

De ce Infotour?

  • Optiuni de cazare in orice parte a lumii
  • Sistem rapid si sigur de rezervari
  • Tarife competitive si numeroase oferte
  • Informatii privind destinatia aleasa

Obiective turistice din Erevan

Muntele Ararat

Muntele Ararat se gaseste in regiunea estica a Anatoliei, in vecinatatea granitei cu Iranul, Armenia, Turcia si Azerbaijan, intre raurile Murat si Aras....

Manastirea Echmiadzin

Manastirea Echmiadzin este considerata centrul crestinatatii lumii armene. Se spune ca a fost construita la indemnul Sf. Grigore Luminatorul, in anul 303,...