115 hoteluri in Barbados

Booking.com

Top destinatii in Barbados

Barbados este una dintre acele destinatii de vacanta unde cazarea nu ridica probleme nici celor interesati de un confort maxim, nici celor conditionati de un buget de vacanta limitat. In general, cele mai diverse optiuni de cazare le gasiti pe coasta vestica si sudica a insulei, in apropierea celor mai cunoscute resorturi turistice. Hotelurile de lux Little Good Harbour si Mango Bay sunt situate in zona vestica a tarii, in orase frecventate de turistii precum Holetown si Speighstown. Iar pentru cei ce doresc mai multa intimitate, exista o oferta diversificata de vile si apartamente, cum sunt cele de la Plumbago Villa si Hibiscus Apartements. Turistii interesati de o vacanta fara griji, pot face rezervarea la resorturile turistice care ofera servicii all-inclusive.

Vilele superbe situate in locatii speciale de pe insula sunt de multe ori alegerea turistilor care isi petrec vacanta impreuna cu familia sau prietenii si care nu doresc sa fie conditionati de un program prestabilit. Vilele si apartamentele pot fi inchiriate pe o perioada mai lunga sau mai scurta de timp si dispun de dormitoare spatioase, living si bucatarie complet utilata.

Daca intentionati sa explorati insula cu rucsacul in spate, in Barbodos nu veti gasi zone de camping in sensul obisnuit al cuvantului, dar exista cabane, foarte confortabile, unde puteti sa va cazati, ce poarta sigla Green Globe Certified (eco-friendly), si care se bucura de un real succes in randul turistilor iubitori de natura si interesati de conservarea mediului inconjurator. In insula exista 12 hoteluri care functioneaza sub aceasta sigla si cele mai renumite sunt Blue Orchids Beach Hotel, Atlantis Submarines sau Island Villas.

Si daca tot interactionati bine cu natura si cautati spatii de joaca potrivite pentru copii, atunci puteti sa faceti rezervarea la Coral Reef Club sau Turtle Beach, in timp ce turistii care doresc mai multa intimitate se vor simti cu adevarat rasfatati la hotelurile-butic, foarte moderne, asa cum este The House situat in St. James. Pe de alta parte, daca timpul si bugetul va permite sa petreceti o vacanta prelungita in Barbados, ar fi ideal sa inchiriati o vila. In felul acesta, faceti economii la cazare si mancare, avand in vedere ca va puteti face cumparaturi din pietele locale si va puteti gati singuri.

In Barbados, hotelurile sunt catalogate de la 1 la 5 stele, in conditiile in care casele de oaspeti sunt inzestrate cu o stea, cum este cazul Villa Marie sau Peace&Quiet, unde preturile variaza intre 30 USD si 155 USD/noapte. Hotelurile de doua stele ofera camere destul de austere, dar curate, la preturi ce variaza inter 90 USD si 410 USD/noapte. La nivel national, cabanele sunt catalogate cu trei stele, avand in vedere ca ofera facilitati diverse si camere spatiose pentru care preturile pornesc de la 60 UDS/noapte, cu masa inclusa. Camere modern mobilate, cu acces la piscina si spa gasiti la hotelurile de 4 stele, situate in resorturile turistice de lux. Tot la categoria lux intra si hotelurile de 5 stele, precum Hilton sau Settler’s Beach Hotel, unde conditiile de cazare sunt cu adevarat la standarde deosebite.