16 hoteluri in Bhutan

Booking.com

Top destinatii in Bhutan

Te gandesti sa petreci cateva zile in Bhutan, destinatia de vis a turistilor din intreaga lume insa ai un buget limitat pentru vacanta ta? Infotour poate facilita considerabil procesul de cautare al celor mai ieftine hoteluri din Bhutan, garantand un confort sporit al camerelor propuse. Pentru tarife potrivite oricarui buget, poti beneficia de o priveliste formidabila de la ferestra camerei tale daca alegi optiunile de cazare puse la dispozitie de noi. In plus, sistemul nostru revolutionar iti ofera o sectiune zilnica a celor mai solicitate oferte hoteluri din cele mai populare zone din Bhutan, pentru a avea mai multe resurse in alegerea optiunii de cazare potrivite pentru sejurul tau!

In general, exista hoteluri traditionale, dar si vile si case de oaspeti care ofera camere spre inchiriere. Standardele acestora sunt reglementate de Departamentul de Turism din Bhutan si, de regula, au apa calda/rece curenta si electricitate, iar in unele cazuri sunt prevazute cu telefon si tv. De cele mai multe ori, poate fi folosit telefonul de la receptie. Pentru cazare ar trebui sa platiti 30USD/ noapte/doua persoane sau 40 USD/ persoana /noapte. Exista si hoteluri de lux, unde preturile sunt vizibil mai mari. In perioada cand sunt organizate marile festivaluri, preturile pentru cazare cresc usor fata de restul perioadelor din an. Ideal a sa va faceti rezervarea pentru cazare inainte de a pleca in vacanta. In orasele de provincie, desi conditiile de cazare sunt mai modeste, camerele sunt curate.

O camera de hotel ieftina in Bhutan te poate ajuta sa economisesti resurse pentru vizitarea atractiilor turistice sau a altor puncte de interes de pe teritoriul intregii tari. Nu trebuie sa dispui de un buget exuberant pentru gasirea unei unitati de cazare in Bhutan care ofera servicii de calitate, contribuind astfel la experienta placuta a intregii calatorii. Secretul unei astfel de situatii este sa alegi cele mai profitabile variante utilizand sistemul nostru revolutionar, aceasta fiind cea mai buna decizie atat pentru calatoriile pe cont propriu in Bhutan, cat si pentru cele in grup sau vacante organizate impreuna cu membrii familiei tale.