Hoteluri localizate in Rio de Janeiro

Despre hotelurile din Rio de Janeiro


In Zona Sul veti gasi cele mai populare si elegante hoteluri, de-a lungul plajelor Copacabana si Ipanema. In Flamengo si Catete, insa, se pot gasi preturi mult mai mici si conditii asemanatoare. De asemenea, puteti opta pentru apartamentele din Ipanema, in special daca suntei intr-un grup mai mare, acestea fiind o alternativa economica.

In Centru, insa, cazarea poate fi o optiune convenabila pentru cei care calatoresc in interes de afaceri. Totusi, aici nu veti gasi prea multe oportunitati de distractie, pe timp de noapte, iar restaurantele sunt destul de saracacioase. Hotelurile recomandate, in aceasta zona, sunt cele din Santa Terasa.

Cazarea in Rio de Janeiro este, probabil, cea mai scumpa din Brazilia. Exista cateva hoteluri mai ieftine, la acre se recomanda sa va faceti rezervare din timp, pentru a obtine un pret mai mic. In timpul Anului Nou si a Carnavalului, insa, preturile se tripleaza, peste tot. De aceea, recomandarea noastra se indreapta spre hosteluri, o alternativa destul de economa. De asemenea, trebuie retinut faptul ca in perioada acestor evenimente, majoritatea hotelurilor taxeaza in avans pentru o perioada de 4 zile, indiferent daca doriti sa stati mai putin.

De ce Infotour?

  • Optiuni de cazare in orice parte a lumii
  • Sistem rapid si sigur de rezervari
  • Tarife competitive si numeroase oferte
  • Informatii privind destinatia aleasa