Hoteluri localizate in Balcic

Booking.com

Despre hotelurile din Balcic


In ceea ce priveste cazarea, trebuie sa stiti ca exista multe hoteluri. Cele mai populate hoteluri sunt Dionlsopolis Hotel, Balcic Hotel si Elite Hotel. Insa pentru persoanele romantice exista posibilitatea de a rezerva locuri de cazare la palat, la un pret accesibil. Daca hotelurile sunt ocupate sau prea scumpe, va puteti instala cortul in zonele special amenajate din imprejurimi sau sa va cazati la vilele particularilor, preturile variind in functie de conditiile oferite.

O alta recomandare este vila Vacation Villa Residence Symphony. Aceasta este amplasata in Balcic, oferind o serie de camere bine dotate, cu internet wireless gratuit si privelisti panoramice minunate asupra Marii Negre. Pe langa apartamentele spatioase, aceasta vila va ofera si o bucatarie complet utilata si un living cu canapea. Plaja de nisip din Balcic se gaseste la numai 800 de metri, iar Palatul din Balcic, alaturi de remarcabila sa Gradina Botanica, se afla la o distanta de 200 m.

Hotelul Lighthouse Golf & Spa 5* este situat pe coasta Marii Negre, la 5 km de Balcic. Acest hotel doua restaurante, dintre care unul serveste mancaruri din peste iar celalalt serveste preparate din bucataria internationala. Persoanele cazate aici se pot relaxa la barul din hol, la barul de pe plaja sau la barul de la piscina. Parcarea hotelului este gratuita, receptia este deschisa non – stop. In fiecare dimineata puteti servi un mic dejun tip bufet.

Hotelul Elite 1* se afla la doar cateva sute de metri de intrarea in Palatul Reginei Maria, Elite este o fosta resedinta guvernamentala asezata intr-o zona impadurita. Este un popas bun intr-un circuit, deoarece are un restaurant bun.

Restaurantul Korona 3* este un loc perfect pentru a servi pranzul. Aici veti gasi specialitati din fructe de mare proaspete. Restaurantul se gaseste pe plaja, in fata palatului. Telefon: (0579) 75918.

De ce Infotour?

  • Optiuni de cazare in orice parte a lumii
  • Sistem rapid si sigur de rezervari
  • Tarife competitive si numeroase oferte
  • Informatii privind destinatia aleasa

Obiective turistice din Balcic

Castelul Reginei Maria

Orasul Balcic gazduieste Castelul Reginei Maria, care este unul dintre cele mai importante obiective turistice, avand profunde semnificatii istorice, dar...

Muzeul Etnografic

Muzeul Etnografic din orasul Balcic este situat, in piata centrala a orasului, Piata Nezavisimost, langa Muzeul de Istorie, intr-o casa veche ce a apartinut...