14 hoteluri in Burkina Faso

Booking.com

Top destinatii in Burkina Faso

Optiunile de cazare sunt destul de vaste si pornesc de la hoteluri de lux, situate in marile orase, pana la casele de oaspeti, situate in statiunile turistice. Hotelurile au intre 3 si 5 stele, si categoriile sunt acordate de autoturitatile guvernamentale, si ofera servicii de cazare la standarde occidentale.

In zonele rurale si in parcurile nationale cele mai intalnite variante de cazare sunt casele de oaspeti, unde beneficiati de camere cu unul sau doua paturi, dotate cu aer conditionat si dus. In cel mai „verde” oras al tarii, Banfora, pretul cazarii este foarte ridicat, dar conditiile sunt deosebite. Aici puteti inchiria vile superbe, situate in peisaje spectaculoase, prevazute cu piscina, unde camerele sunt mobilate in stil traditional, prevazute cu aer conditionat si unde preturile pornesc de la 117 USD/noapte. In timp ce la Bobo Dioulasso, la casele de oaspeti, puteti gasi cazare cu preturi ce pornesc de la 4 USD/noapte si care ajung la 12 USD/noapte, in functie de conditiile de cazare. Camerele sunt curate si beneficiati de servicii B&B, iar dusurile sunt la comun. Daca doriti mai multa intimitate, puteti inchiria camera la hotel, unde camerele sunt accesibile ca pret, pornesc de la 7 USD/noapte, cu baie comuna si ajung la 20 USD/noapte, daca preferati baie privata si aer conditionat in camera.

In Dédougou cea mai ieftina cazare o gasiti la Hotel Routieres, unde preturile pornesc de la 6 USD/noapte, camera single si 8 USD/camera dubla, cu conditii de cazare bune si baie privata. Hotelul Loba este considerat cel mai interesant din oras, care, pe langa camerele foarte frumos decorate, pune la dispozitia turistilor o gradina superba, unde puteti sa serviti masa. Pretul camerelor aici variaza intre 8 si 24 USD/noapte, fiind locul ideal unde sa veniti, daca sunteti in vacanta insotiti de familie sau prieteni.

La Koudougou, cazarea este foarte ieftina, comparativ cu alte localitati dar si conditiile de cazare sunt la nivel minimal, fiind, mai degraba, o destinatie pentru turistii cu buget limitat. Spre exemplu, la casele de oaspeti, un pat va costa aproximativ 2.50 USD/noapte, iar daca alegeti camera single, pretul este de 5 USD/noapte. Tariful include si micul dejun.