Hoteluri localizate in Edmonton

Booking.com

Despre hotelurile din Edmonton


Oferta de cazare este impresionanta, adresandu-se tuturor categoriilor de turisti, de la hoteluri si pensiuni de doua stele la hoteluri de lux. Optiunea va apartine in intregime, noi putand doar sa va oferim cateva locatii mai reprezentative: Holyday Inn, Confort Suits, Matrix Hotel, Crown Plaza, Fairmont Hotel si multe altele, stau la dispozitia turistilor cu servicii si conditii excelente.

In ceea ce priveste locurile unde puteti manca, oferta pare si mai generoasa, marile lanturi de restaurante, cele cu specific traditional italian, asiatic si restaurantele gen fast-food, impanzesc aria orasului. Lux Stickhouse, Hundred, Sorrentino’s, La Rond, Niche, Corso 32 in centrul orasului,

Boston Pizza, Fat Burger si Burger Baron, din categoria fast-food, sunt doar cateva dintre locatiile care va pot satisface cerintele, oricat de pretentioase ar fi ele.

Barurile si cafenelele sunt si ele omniprezente in peisajul orasului, Lucky 13, The Rack, Funkey Buddha, Red Star Pub, The Pint si The Hat sunt doar cateva din sutele de locuri in care va puteti petrece noptile intr-o atmosfera hot, caracteristica marilor metropole.

De ce Infotour?

  • Optiuni de cazare in orice parte a lumii
  • Sistem rapid si sigur de rezervari
  • Tarife competitive si numeroase oferte
  • Informatii privind destinatia aleasa