Hoteluri localizate in Montreal

Booking.com

Hoteluri langa aeroporturi

Aeroportul International Pierre Elliott Trudeau - Montreal

Despre hotelurile din Montreal


Inzestrat cu un aer istoric dar si o atmosfera specifica unei vietii cosmopolite, Montreal se inalta pe malul raului St. Lawrence. De la fatadele cladirilor istorice, de un sarm aparte, ce caracterizeaza vechiul oras, la viata moderna si vibranta, specifica Cartierului Latin, orasul Montreal pare un amestec al contrastelor. Muzee, festivaluri si numeroase evenimente interesante intretin agenda culturala a acestei metropole. Restaurantele de lux si multitudinea de magazine fac din Montreal o destinatie ideala pentru toti cei care vor sa guste din frumusetile vietii. In cateva cuvinte orasul reprezinta bucuria de a trai.

Fiind un oras in care industria turismului este foarte bine definita, Montrealul vine in intampinarea turistilor cu o oferta foarte diversa. Le Sous-Bois, Alternative Hostel of Old Montreal, Le Guilleret, Le Wartin Montreal, Hotel Saint-Paul, Hotel Nelligan, Hotel Gault, Le Saint Sulpice, Le Petit Hotel, Le Montreal International si W Montreal sunt doar cateva dintre locurile unde va puteti caza, in conditii extrem de avantajoase, si unde puteti beneficia de servicii la nivel de top.

In ceea ce priveste locurile unde puteti gusta din produsele si preparatele gastronomice cu care gazdele va vin in intampinare, multitudinea de locuri si diversitatea lor ca stil vor epata turistii cu siguranta. Olive & Gourmando, L,Aventure, Le March de Vieux, Restaurant Bonaparte, Boris Bistro, Le Fripon, Gibbi’s, Vauvert si Le Remparts, iata numai cateva din locatiile in care veti putea sa va bucurati de o atmosfera placuta in timp ce luati masa.

Daca doriti sa va petreceti seara intr-o ambianta de club, Pub Saint-Paul, Santos Café et Lounge, Wunderbar si Suite 701 sunt pregatite sa va ofere seri sau nopti de neuitat.

Hotelurile de aici satisfac asteptarile celor mai pretentiosi turisti si ofera spatii de cazare de lux, cu privelisti spectaculoase, dar si variante de cazare in cladiri vechi si restaurate cu interioare frumos decorate. Hotelurile de lux sunt foarte bine echipate cu baldachin, candelabre si centre spa. Turistii care dispun de un buget mediu au de unde alege. Cunoscute lanturi hoteliere si cabane ofera conditii bune de cazare, acces la internet wi-fi si sala de sport. Aceia dintre voi care sunt conditionti de un buget de vacanta limitat pot alege variantele B&B sau hotelurile cu conditii de cazare standard.

Sugestii de cazare in Montreal

Cladirile cu arhitectura specifica secolului 17, intinsele strazi pavate cu piatra cubica, magazinele de lux si restaurantele cu multe stele – toate le puteti gasi in Old Montreal, un cartier care respira parca romantismul francez. Printre numeroasele muzee si galerii de arta, veti gasi aici impresionanta Basilica Notre-Dame. Cei care vor sa descopere esenta orasului si ultimele tendinte ale modei, ar trebui sa se cazeze la hotelul Montreal’s Plateau Mont Royal, in timp ce iubitorii de arta si viata boema se pot relaxa la cumparaturi sau in cafenelele unde atmosfera este intretinuta de evenimente culturale atat ziua cat si noaptea. O atmosfera ceva mai vibranta gasiti in Cartierul Latin. Aceasta este destinatia preferata a celor aflati in cautarea originalitatii, a petrecerilor exlusiviste si a magazinelor de lux. Cartierul are o carisma speciala datorita vecinatatii cu cartierul comunitatii gay.

De ce Infotour?

  • Optiuni de cazare in orice parte a lumii
  • Sistem rapid si sigur de rezervari
  • Tarife competitive si numeroase oferte
  • Informatii privind destinatia aleasa