Hoteluri localizate in Quebec

Booking.com

Despre hotelurile din Quebec


Si la capitolul cazare, varietatea de optiuni este coplesitoare. Incepand cu hoteluri sau pensiuni pentru turistii cu un buget mai restrans pana la hotelurile de lux, vacanta in acest oras va poate da ocazia sa beneficiati de conditii excelente, din punct de vedere al locurilor de cazare. Residence Hotel, Relais Charles-Alexandre, L’Hotel du Vieux, Hotel des Coutellier, Hotel Chateau Laurier, Auberge Quatre-Temps, Hotel Maison du Fort, din categoria medie si Fairmont le Chateau Frontenac, Immeubles Charlevoix si Hilton Quebec din categoria de lux, sunt doar cateva exemple unde gazdele vin in intampinarea vizitatorilor cu conditii si servicii deosebite, la preturi prietenoase.

Reastaurantele se prezinta si ele cu preturi deosebit de atractive, chiar si cele considerate foarte ieftine satisfacand pe deplin pretentiile oricarui turist. Le Continental, Le petit Coin Latin, Le Saint-Amour, L’Elysee Mandarin, Pizzeria La Primavera, Le Samurai si L’Astral sunt doar cateva dintre locurile in care va puteti bucura de meniuri diverse, la preturi extreme de avantajoase. De mentionat este si faptul ca in oras veti putea gasi locuri unde sunt servite meniuri specifice tuturor zonelor geografice de pe glob.

Cafenelele si cluburile de noapte sunt si ele foarte bine reprezentate in oras prin Le Dagobert, L’ozone, Chez Maurice, Le Vouts de Napoleon, Saint Patrick, Pub Saint-Alexandre, Ninkasi si Sacrilege.

De ce Infotour?

  • Optiuni de cazare in orice parte a lumii
  • Sistem rapid si sigur de rezervari
  • Tarife competitive si numeroase oferte
  • Informatii privind destinatia aleasa