Hoteluri localizate in Vancouver

Booking.com

Despre hotelurile din Vancouver


Un oras modern care se bucura de un decor montan spectaculos – Vancouver este o destinatie care nu trebuie sa lipseasca din itinernariul vostru de vacanta. Orasul este recunoscut ca fiind capitala culinara a Canadei si o adevarata Mecca a modei. Datorita plajelor intinse, a padurilor bogate si a crestelor montane mereu acoperite cu zapada – este destinatia ideala pentru o aventura de neuitat in mijlocul naturii. Adaugati la toate acestea, cele mai interesante muzee si o viata culturala foarte activa – si veti intelege de ce Vancouver este o destinatie de vacanta de neuitat.

Daca sunteti amatori de lux, hotelurile de 5 stele va stau la dispozitie. Amenajate in turnuri de tip zgarie-nori, acestea ofera oaspetilor decoruri somptuoase, servicii superioare, piscina pe acoperis, dar si panorame superbe asupra imprejurimilor. Daca nu dispuneti de un buget corespunzator, atunci ar trebui sa va indreptati atentia spre hotelurile cu servicii ceva mai modeste, asa cum sunt hotelurile–boutic, casele de oaspeti si apartamentele. Bine pozitionate, acestea dispun de restaurant, sala de sport si centru de afaceri. Hotelurile destinate turistilor conditionati de un buget de vacanta limitat sunt foarte numeroase in Vancouver. Acestea functioneaza alaturi de hosteluri, care ofera conditii standard pentru oaspetii nu foarte pretentiosi.

Sugestii de cazare in Vancouver

Din coloratul Cartier Chinatown, pana in Gatown, recunoscut pentru atmosfera foarte sic, Vancouver gazduieste numeroase cartiere cu o viata cotidiana foarte vibranta. Daca vreti sa va aflati in centrul tuturor atractiilor turistice, hotelul Downtown Vancouver este cea mai buna alegere. Situat pe malul apei, acesta este locul ideal pentru pasionatii de cumparaturi, amatorii de constructii gigantice, restaurante diverse si o atmosfera plina de energie. Daca iubiti peisajele linistite, atunci alegeti North Vancouver. Amatorii de escaladari montane si mountain bikers, dar si pasionatii de miscare in natura se pot bucura de peisajele spectaculoase oferite de crestele inzapezite din Grouse Mountain.

Oferta de cazare centrala este si ea deosebit de variata, hotelurile din mijlocul metropolei oferind turistilor servicii si conditii deosebite, la preturi ce au darul de a atrage vizitatorii.Zona Centrala, East Van si South Granville sunt locatiile preferate de turisti, in ceea ce priveste unitatile de cazare. Nu este de neglijat nici zona Richmond, in caz ca nu va deranjeaza zgomotul avioanelor ce decoleaza sau aterizeaza pe aeroportul din imediata apropiere.

Daca nu doriti sa inoptati in Vancouver puteti lua in calcul si hotelurile si motelurile din suburbii, Burnaby, New Westminster, Maple Ridge sau Squamish sunt locatii perfecte pentru petrece nopatea, in special datorita accesului foarte facil, cu mijloacele transportului public.

De ce Infotour?

  • Optiuni de cazare in orice parte a lumii
  • Sistem rapid si sigur de rezervari
  • Tarife competitive si numeroase oferte
  • Informatii privind destinatia aleasa