96 hoteluri in Capul Verde

Booking.com

Top destinatii in Capul Verde

Oferta de cazare este diversa si variata in Capul Verde. In marile orase si in statiunile turistice, se gasesc atat hoteluri de lux cat si camere la casele de oaspeti, denumite in limbaj local - residencial, corespondentul B&B englezesc. Pretul acestora din urma, variaza in functie de serviciile si facilitatile oferite. Pentru un pret mai ridicat, puteti beneficia de camera prevazuta cu aer conditionat, cu baie privata, tv, frigider si acces la internet. In afara principalelor zone turistice, conditiile de cazare raman totusi limitate, la pousada – un fel de hostel, situate in regiunile rurale.

Pentru turistii care doresc mai multa intimitate, exista posibilitatea inchirierii unor cabane situate in peisaje dintre cele mai pitoresti, in apropierea parcului national Norte, la 8 km distanta de Sal Rei. Folosite in trecut de pescari, majoritatea au fost reconditionate si modernizate si sunt locul ideal de petrecere a vacantei. Cabanele sunt prevazute cu maximum 10 camere si sunt construite din lemn sculptat si decorate cu piatra de rau.

In capitala Praia, tarifele la cazare sunt, in general, mai ridicate fata de restul oraselor tarii, iar la hotelurile cu servicii standard, camerele variaza intre 30 si 50 USD/noapte, in timp ce la Mindelo, situat in insula Sao Vicente, puteti gasi cazare la hostel, in camere cu unul sau doua camere, la pretul de 15 USD/persoana. Iar la cea mai veche cladire din oras, Casa Colonial, situata intr-o zona rezidentiala, puteti inchiria camere spatioase, prevazute cu mobilier din mahon si bucatarie complet utilata, pentru 50 USD/noapte.