14576 hoteluri in China

Booking.com

Top destinatii in China

Exista hoteluri de doua stele unde personalul nu prea vorbeste nicio limba de circulatie internationala, iar camerele nu au bai private si nu beneficiati de roomservice. Exista, totusi, hoteluri din aceasta categorie care ofera si mic dejun pentru un tarif suprlimentar. De asemenea, camerele nu sunt prevazute cu aer conditionat, un aspect de luat in calcul vara, si rar sunt incalzite, iarna. E bine sa va asigurati ca exista un minimum confort inainte sa va faceti rezervarea la hotelurile din aceasta clasa. Cel mai mare lant hotelier din China este Jinjiang Inn, care are in proprietate un numar de 200 de hoteluri. Acestea sunt catalogate la 2 stele sau 2 stele si ½, iar o noapte de cazare aici va costa in jur de 40 USD, in Beijing. In orasele de provincie, spre exemplu, in Xian, pentru acelasi tip de cazare platiti 30 USD/noapte. Alte lanturi hoteliere importante, de aceeasi categorie, sunt Green Tree si Motel 168. Hotelurile de 3 stele ofera camere dotate cu tv, telefon si acces internet, au bai proprii si sunt prevazute cu aer conditionat. Personalul, in general, vorbeste limba engleza la nivel conversational. Preturile sunt comparabile cu cele de doua stele. Astfel, in Xian, la unul dintre cele mai mari lanturi hoteliere chineze, de trei stele, Days Inn, platiti echivalentul a 25 USD/noapte, iar in Shanghai, la Holiday Express, platiti 41USD/noapte.

La extrema cealalta, se afla lanturile hoteliere de lux (4 sau 5 stele), care se gasesc, de regula, in marile metropole, ca Shanghai si Beijing. Angajatii aici vorbesc si trei limbi de circulatie internationala. Chiar daca nu sunt afiliate unui mare lant hotelier international, hotelurile de lux din China nu fac rabat de la servicii de calitate. Acestea sunt situate in zone centrale, camerele au panoramede vis, iar pentru o astfel de camera, la Beijing, platiti intre 50 si 75 USD /noapte. La cel mai scump hotel din Beijing, preturile variaza intre 100 si 260 USD/ noapte. Pentru turisti, cea mai ieftina varianta de cazare ramane hostelurile pentru tineret, unde preturile pornesc de la 8 USD/noapte, camere cu 6-8 paturi si cu baie comuna. Acest tip de hosteluri se gasesc in toate marile orase din China. O varianta, la fel de atractiva, este sa inchiriati apartament/case de oaspeti, de la persoane particulare. Este o varianta potrivita daca intentionati sa stati mai mult timp in China si doriti mai multa intimitate si aveti toate conditiile sa va gatiti singuri. Pentru hotelurile de clasa medie, pentru o camera dubla, platiti 240 Y (28 USD), iar pentru o masa la un restaurant, din aceeasi clasa, platiti 25 Y (4 USD). Masa, cazarea, transportul si vizitele la muzee in zone turitice, ar putea sa va coste in jurul a 500 y/zi (80 USD). Daca alegeti sa locuiti la hostel, sa mancati la fast food si va deplasati cu bicicleta, uneori cu taxiul, puteti supravietui si cu 150 y /zi (aprox. 25 USD/zi).

O camera de hotel ieftina in China te poate ajuta sa economisesti resurse pentru vizitarea atractiilor turistice sau a altor puncte de interes de pe teritoriul intregii tari. Nu trebuie sa dispui de un buget exuberant pentru gasirea unei unitati de cazare in China care ofera servicii de calitate, contribuind astfel la experienta placuta a intregii calatorii. Secretul unei astfel de situatii este sa alegi cele mai profitabile variante utilizand sistemul nostru revolutionar, aceasta fiind cea mai buna decizie atat pentru calatoriile pe cont propriu in China, cat si pentru cele in grup sau vacante organizate impreuna cu membrii familiei tale.