10 hoteluri in Coasta de Fildes

Booking.com

Top destinatii in Coasta de Fildes

Odata sositi in Coasta de Fildes, veti avea ocazia sa descoperiti diferite variante de cazare de la hoteluri de lux la hoteluri amenajate special pentru vizitatorii veniti in statiunile turistice, cu oferte atat pentru turistii care sunt interesati de confort maxim cat si pentru cei cu buget limitat.

Cabanele din zonele de munte sunt cele mai potrivite pentru o vacanta ideala. In general, acestea reunesc pana la trei cabane construite din lemn, foarte frumos decorate si prevazute cu tot confortul, fiind potrivite si pentru familiile cu copii. Camerele sunt spatioase, prevazute cu aer conditionat si bucatarie complet utilata, baie si terasa privata.

De asemenea, in apropierea cabanelor, sunt amenajate gradini superbe unde turistii pot servii masa. Cazarea B&B este des intalnita in regiunile rurale si functioneaza in cladiri de mici dimensiuni, cu maximum 10 camere, apa curenta, baie comuna, pentru care preturile pornesc de la 20 USD/noapte. Hotelurile din statiunile special amenajate de turisti, sunt situate in peisaje deosebite, in apropierea plajelor si dispun de un numar relativ redus de camere, maximum 20, dar sunt foarte confortabile, prevazute cu bai private. Hotelurile dispun si de puncte de informare turistice si restaurante cu meniuri internationale, iar preturile pornesc de la 40 USD/noapte.

In capitala, variantele de cazare sunt si mai variate, de la hoteluri afiliate unor mari lanturi hoteliere internationale (Pullman, Novotel), unde pretul cazarii pornete de la 180 USD/noapte, la vile situate in zone rezidentiale, cu camere spatioase si piscina, unde cazare porneste de la 100 USD/noapte. De asemenea, nu uitati sa va interesati si de conditiile de cazare la cabane, care au camere foarte curate, intime si frumos decorate.