Hoteluri localizate in Dubrovnik

Despre hotelurile din Dubrovnik


Dubrovnik este cel mai scump oras din Croatia, asa ca ar trebui sa va asteptati la variante de cazare destul de scumpe (chiar si la un hostel de categorie medie, tarifele sunt destul de mari). Ideal ar fi sa faceti rezervarea in avans, in special in timpul verii. Variantele de cazare sunt limitate in centrul istoric al orasului. Daca vreti sa combinati o vacanta la plaja cu o plimbare prin oras, ar trebui sa cautati o camera in Peninsula Lapad, aflata la 4 k m vest de centrul orasului Dubrovnik.

Hotelurile din Dubrovnik sunt clasificate in trei categorii diferite din punct de vedere al preturilor: de lux (peste 200 €), medii (66 € pana la 200 €), ieftine (de pana la 66 €). Preturile sunt tarife minime orientative pentru o camera dubla standard si includ taxele si micul dejun.

Dubrovnik Palace este un hotel high-end complex situat la o scurta calatorie cu masina de oras. Dubrovnik Palace ofera o vedere spectaculoasa la mare. Este o proprietate considerabila, cu mai mult de 300 de camere si apartamente si cinci restaurante - inclusiv un bar.

Pucic Palace este cel mai exclusivist hotel din Dubrovnik. Acest hotel de 5 stele este gazduit intr-o cladire din secolul al XVIII-lea. In timpul verii, sejurul la Pucic Palace, va ofera acces gratuit la un club pe plaja. Alte facilitati includ restaurantul Café Royal, care serveste o gama larga de gustoase mancaruri internationale si croata.

Hotel Excelsior & Spa a fost deschis in 1913 iar astazi se mandreste cu una dintre cele mai bune reputatii de lux din Dubrovnik. Hotelul ofera un centru spa si o piscina interioara, iar panorama asupra Marii Adriatice este un punct de atractie pe care il ofera in plus.

De ce Infotour?

  • Optiuni de cazare in orice parte a lumii
  • Sistem rapid si sigur de rezervari
  • Tarife competitive si numeroase oferte
  • Informatii privind destinatia aleasa