96 hoteluri in Curacao

Booking.com

Top destinatii in Curacao

Cele mai luxoase hoteluri se gasesc in zona de nord–vest a capitalei, in apropierea golfului Piscadera. Aici gasiti, de altfel, si cele mai luxoase resorturi turistice cu servicii all inclusive dar si restaurante exclusiviste, in timp ce statiunile turistice special amenajate pentru pasionatii sporturilor acvatice se gasesc in zona de sud a insulei. Acestea sunt considerate destul de scumpe dar, de cele mai multe ori, in pretul cazarii sunt incluse si costurile pentru lectiile de scuba diving sau snorkelling.

Daca va numarati printre turistii conditionati de un buget de vacanta limitat, va puteti orienta spre hotelurile de clasa medie de pe coasta sudica. Chiar daca nu sunt situate in apropierea plajelor, acestea pun la dispozitia clientilor camere curate, cu dotari minime. Vilele sunt o alegere ideala pentru cei ce doresc mai multa intimite, in timp ce casele de oaspeti ofera camere destul de austere, dar sunt cea mai ieftina varianta de cazare.

Daca planuiti o vacanta de lunga durata, ar fi potrivit sa cautati cazare in lista ofertelor cu apartamente care dispun de camere frumos decorate si bucatarie complet utilata. In functie de pretul pe care sunteti dispus sa-l platiti, puteti alege un apartament situat pe plaja, cu panorama superba spre ocean, sau unul situat in centrul capitalei. Compania Small Hotels Associations (CASHA) are numeroase sucursale in toate zonele turistice ale insulei si ofera apartamente spre inchiriere la preturi accesibile.

Pe de alta parte, turistii care se afla in vacanta cu prietenii sau familia prefera sa inchirieze vile sau apartamente pentru ca beneficiaza de mai mult spatiu, iar costurile sunt semnificativ mai mici, mai ales daca vacanta se intinde pe o perioada de minimum doua saptamani. Aici va puteti pregati singuri masa si va puteti planifica activitatile de vacanta dupa cum doriti, fara a fi conditionati de un orar strict. Bineinteles, costurile cazarii creste semnificativ in timpul sezonului turistic de varf, cand preturile variaza intre 60 USD si 120 USD/noapte, in functie de facitilitatile oferite, iar pentru vacantele in perioada sarbatorilor de Paste sau Craciun este bine sa faceti rezervarea cu cateva luni inainte.

Pentru turistii care doresc sa innopteze la cort, trebuie spus ca un Curacao nu exista spatii de camping amenajate special pentru ei, dar puteti sa va instalati cortul in apropierea plajelor, dupa ce ati obtinut permisiunea proprietarilor. Ecoturismul se bucura de mult succes, mai ales in randurile turistilor care aleg sa-si petreaca vacanta in resorturile turistice care ofera programe diverse de relaxare, in special pentru iubitorii sporturilor nautice. Aici, cazarea se poate face la una dintre casele de oaspeti, foarte rustice, dar confortabile. De altfel, cea mai populara zona ramane Bonaire, iar pentru iubitorii de natura, Parcul Christoffel este de departe cel mai frumos loc de pe insula.