400 hoteluri in Danemarca

Booking.com

Top destinatii in Danemarca

Hoteluri in Danemarca pot fi rezervate la unul din birourile de turism provinciale. Plajele fine din Danemarca atrag multi vizitatori, si exista hoteluri si pensiuni in toate statiunile mari de pe litoral. Hotelurile sunt gradate de la 1 la 5 stele. Aproximativ 470 hoteluri si centre de vacanta (circa 85% din capacitatea totala a Danemarcei), fac parte din schema de clasificare.

VisitDenmark publica o lista anuala cu aproximativ 1.000 de unitati, descriind facilitatile si tarifele. Hotelurile si pensiunile din Danemarca participa, de asemenea, intr-un sistem de clasificare bazat pe probleme de mediu. Pentru a primi un certificat eco-friendly (asa-numita "Green Key"), unitatile de cazare participante trebuie sa indeplineasca criterii stricte ecologice.

Hanuri excelente pot fi gasite peste tot Danemarca. Unele sunt mici, dar altele sunt adaptate turistic si au o adevarata reputatie culinara.

Exista camere private de inchiriat, de obicei, pentru o noapte, peste tot Danemarca.

Veti gasi, de asemenea, si locuri de campare disponibile. Peste 500 de locuri de campare sunt recunoscute oficial si gradate pentru facilitati si adapost. Preturile variaza foarte mult.