Hoteluri localizate in Quito

Booking.com

Despre hotelurile din Quito


Bucurandu-se de avantajul de a fi capitala Ecuadorului, Quito ofera turistilor o gama variata de hoteluri si hosteluri, majoritatea fiind concentrate in partea noua a orasului, in cartierul La Mariscal, faimos pentru cluburile sale de noapte, dar si pentru restaurantele, cafenelele, barurile si agentiile de turism de aici. Astfel, se remarca Hostelul La Casa del Sol, unde pretul unei camere pe noapte ajunge la 20 $; Hostel El Cafecito, cu o capacitate de 6 camere, pretul unui pat incepand de la 7$/noapte; Hotel Sierra Nevada, ofera 19 camere, pretul unei camere single incepand de la 35,5 $/noapte, cu mic-dejun inclus; JW Mariott Hotel Quito, cu preturi incepand de la 168 $/noapte etc.

In centrul vechi al orasului se gasesc structuri de primire cu functiuni de cazare mult mai ieftine, printre care Hotel Huasi Continental, unde pretul unei camere single incepe de la 10$/noapte; Community Hostel, situat la patru blocuri distanta de Plaza Grande, ce ofera locuri de cazare a caror pret variaza intre 10 – 20 $/noapte etc.

Capitala a uneia dintre cele mai frumoase tari din America de Sud, Quito reprezinta astazi o metropola intreprinzatoare, un sediu al guvernului, dar si un centru politic al tarii, si a facut eforturi uriase pentru a compensa daunele provocate de catre dezarstrele naturale ce au afectat aceasta regiune. Astfel, orasul ofera multiple optiuni pentru a face cate mai placuta sederea turistilor, fiind inconjurat de traditie, fantezie si legenda, dar si de peisaje absolut minunate, ce taie respiratia.

De ce Infotour?

  • Optiuni de cazare in orice parte a lumii
  • Sistem rapid si sigur de rezervari
  • Tarife competitive si numeroase oferte
  • Informatii privind destinatia aleasa