2289 hoteluri in Elvetia

Booking.com

Top destinatii in Elvetia

Grijile cotidiene ale mediului urban te coplesesc si ai nevoie urgent de o vacanta? Elvetia este destinatia perfecta pentru o escapada destinata relaxarii sau romantismului absolut, in cazul in care ai de gand sa calatoresti cu alesul inimii tale. Aceasta tara cosmopolita este potrivita si pentru o vacanta alaturi de membrii familiei, garantand momente de neuitat atat pentru copiii dornici de distractie cat si pentru adultii care iti doresc o atmosfera linistita si relaxanta.

In Elvetia sunt in jur de 6.000 de hoteluri, moteluri, pensiuni, sanatorii la munte precum si statiuni balneare, cu o capacitate de cazare de mai mult de 266.000 de paturi. Sunt 360.000 de locuri de cazare in cabane si apartamente de vacanta, precum si 7.300 locuri in caminele pentru tineret, inca 238 000 de locuri sunt puse la dispozitie in campinguri.

In Elvetia exista mai bine de 500 de campinguri. Nouazeci dintre acestea sunt deschise si iarna. Agentiile de turism va pot pune la dispozitie o lista a locurilor de campare pe regiuni, precum si o harta a acestora. Caravanele si rulotele pot parca in afara campingurilor cu permisiunea proprietarului terenului, a autoritatilor abilitate sau a politiei. In multe cantoane este permisa stationarea intr-o parcare publica pe durata unei nopti. Daca decideti sa procedati astfel, inainte ar trebui sa va informati la cea mai apropiata sectie de politie sau sa cereti sfatul reprezentantilor autoritatii locale. Clubul pentru turism elvetian publica un ghid al campingurilor.

Cele 63 de camine din Elvetia aflate in administrarea Asociatiei Caminelor pentru Tineret din Elvetia ofera servicii de foarte buna calitate. Primesc pe oricine, indiferent de varsta. Nu se solicita un card de membru, dar merita sa procurati unul daca stati pe perioade mai lungi (22 franci pana la 18 ani, 33 franci pentru adulti), card care este valabil si in alte 4.500 de camine din lume si cu ajutorul caruia puteti obtine o reducere de 5 franci pe noapte. In mod normal, sunt puse paturi la dispozitie. Multe camine au camere duble. Preturile difera in functie de locatie si capacitatea camerei. Puteti procura gratuit o harta a caminelor de la birourile de turism sau de la Schweizer Jugendherbergen.

Swiss Backpackers administreaza aproximativ 30 de camine in Elvetia de cele mai multe ori situate in centrul oraselor si care practica tarife competitive. Nu este necesar se deveniti membru. Asociatia editeaza propriul ziar si il distribuie gratuit prin birourile de turism.

In regiunea Alpilor elvetieni sunt mai bine de 150 de cluburi. In ciuda locatiei minunate, nu servesc ca destinatii de vacanta. Acestea sunt puncte de pornire in expeditii si alpinism sau in cazul circuitelor de schi.

Indiferent cu cine ai de gand sa evadezi in frumoasa tara Elvetia, acorda o atentie sporita alegerii optiunii de cazare, pentru a beneficia de cel mai inalt grad de confort. Ne dorim sa facilitam procesul asiduu de cautare, asa ca iti punem la dispozitie o gama larga de hoteluri pozitionate in zone importante din Elvetia, la preturi avantajoase care se potrivesc oricarui buget. Nu este nevoie sa cheltui sume exorbitante pentru a avea parte de o camera de hotel spatioasa, cu o priveliste care iti taie rasuflarea. Indiferent daca vrei sa te cazezi la cativa pasi de cele mai cautate obiective turistice din Elvetia sau iti doresti un loc mai departe de aglomeratie, cu sistemul nostru performant poti gasi varianta care ti se potriveste. Rezerva camera de hotel potrivita in Elvetia si incepe sa iti faci bagajul! Cu Infotour ai certitudinea ca vei beneficia de cele mai bune conditii, la preturi mici, obtinand astfel o vacanta reusita atat pentru tine, cat si pentru cei cu care te-ai decis sa calatoresti in frumoasa destinatie Elvetia.