Hoteluri localizate in Dubai

Despre hotelurile din Dubai


Este important sa ai o priveliste cat mai frumoasa de la fereastra unitatii tale de cazare. Daca ai posibilitatea sa rezervi o camera in interiorul hotelurilor cunoscute pentru luxul oferit vizitatorilor, iti recomandam sa te cazezi la The Palace Downtown. Fiind localizat la o distanta mica fata de cele mai cautate atractii turistice, vei avea o priveliste incantatoare asupra cladirii Burj Khalifa.

Hotelurile din Dubai nu sunt ieftine, dar gama de optiuni este una dintre cele mai bune din lume. Preturile de cazare se pot incadra intre 1000 DH pana la peste 2000 DH. Intre hotelurile care isi atrag turistii ca un magnet prin conditiile de cazare deosebite, facilitati si servicii de cea mai buna calitate, se numara: Hotel Armani Dubai, primul hotel Armani din lume este o adevarata declaratie de clasa; Complexul Madinat Jumeirah ofera doua hoteluri, Al Qasr si Mina, precum si 29 ultra-exclusiviste case traditionale de vara - un total de peste 800 de camere; nu in ultimul rand, hotelul Burj Al Arab care a devenit unul dintre simbolurile cele mai cunoscute ale orasului Dubai.

In cazul in care esti cunoscut pentru firea ta aventuroasa si iti doresti o experienta de neuitat in acest oras exuberant, rezerva o camera in Burj Al Arab Jumeirah. Fiind un element iconic al orasului, acest hotel nu iti ofera doar servicii la cel mai inalt grad al luxului, cat si o localizare excelenta, in mijlocul apei.

Daca ai un buget limitat si iti doresti o varianta de cazare mai avantajoasa ca pret, iti recomandam sa te cazezi la Ibis Mall of the Emirates pe parcursul vacantei tale. O alta varianta care ar putea sa te incante este XVA Art Hotel, localizat chiar in districtul Bastakia, in centrul orasului vechi.

Iti doresti totusi o solutie de acomodare localizata aproape de atractiile turistice? In acest caz, planifica-ti vacanta cu grija. Alege-ti bilete de avion la preturi avantajoase spre Dubai din timp de pe Infotour.ro, pentru a beneficia de cele mai bune oferte si un confort optim pe toata perioada calatoriei tale. Datorita sistemului nostru revolutionar, poti alege modalitatea de zbor cea mai potrivita pentru tine, care se potriveste perfect bugetului alocat vacantei tale!

De ce Infotour?

  • Optiuni de cazare in orice parte a lumii
  • Sistem rapid si sigur de rezervari
  • Tarife competitive si numeroase oferte
  • Informatii privind destinatia aleasa