Hoteluri localizate in Haapsalu

Booking.com

Despre hotelurile din Haapsalu


Haapsalu este un oras unde se gasesc multe optiuni de cazare. In general, persoanele care vin sa il viziteze se cazeaza la centre medicale amenajate asemeneaunor apartamente, aici beneficiind de tratament cu namol. Turistii care doresc sa primeasca un tratament preferential opteaza pentru cazarea la hoteluri.

La marginea orasului si langa malul marii, intalnim multe pensiuni ale localnicilor care ne vor primi cu aceeasi ospitalitate, precum o fac si angajatii hotelieri. Cele mai importante si cunoscute locuri de cazare din Haapsalu sunt: Thalasso Spa, Baltic Hotel, Kongo, Penzion Merta si Penzion Caras.

Hotelurile va vor pune la dispozitie pachete All Inclusive, in functie de perioada cazarii, acestea fiind compuse din cele trei mese principale, acces la piscina si Spa-ul hotelului, un tratament de namol curativ din partea casei, parcare supravegheata video si acces la terenurile sportive din incinta locului de cazare. Majoritatea camerelor de hotel sunt dotate cu dus sau cada, camere cu paturi duble matrimoniale, seif, uscator de par, mini bar, telefon si acces la internet prin reteaua wireless.

Pretul pachetului All Inclusive depinde de zilele pe care le petreceti aici si de facilitatile pe care le doriti. In general, pretul unei camere duble pe noapte, la un hotel de 3 stele, este de aproximativ 25 de euro in timpul verii si 20 de euro in timpul iernii.

Persoanele care se cazeaza la pensiunile localnicilor, pe malul marii Baltice, vor avea ocazia sa serveasca preparate culinare traditionale specifice acestei regiuni.

Turistii care prefera cazarea in campinguri vor putea inchiria corturi sau rulote la un pret foarte bun si se vor relaxa in mijlocul naturii. Inchirierea unui cort de 4 persoane este de aproximativ 10 euro pe noapte, iar cel al unei rulote este de 15 euro. La aceste preturi se adauga si taxa statiunii, in valoare de 20 de euro, care se achita o singura data. In cazul in care ati venit aici cu rulota personala sau cu propriul cort veti plati doar taxa de statiune.

De ce Infotour?

  • Optiuni de cazare in orice parte a lumii
  • Sistem rapid si sigur de rezervari
  • Tarife competitive si numeroase oferte
  • Informatii privind destinatia aleasa

Obiective turistice din Haapsalu

Turnul Orasului

Pe aleea Promenaadi la numarul 3, in Golful Tagalaht din Haapsalu, intalnim un turn inalt de 15 metri, de unde se poate vedea toata panorama orasului Haapsalu....

Insula Osmussaare

Osmussare este o insulita care se intinde pe o suprafata de aproximativ 8 kilometri patrati. Aici puteti ajunge mergand cu autobuzul din Haapsalu pana...

Palatul Episcopal

Haapsalu piiskopilinnus (Palatul Episcopal din Haapsalu) este cea mai importanta atractie turistica din acest oras. Acesta dateaza inca din secolul al...

Biserica Sfantul Ioan

Biserica Sfantului Ioan din Haapsalu este un lacas religios al adeptilor luterani, construit in secolul al XV-lea. Pe strada Kooli numarul 6 turistii curiosi...