Hoteluri localizate in Kuressaare

Booking.com

Hoteluri langa aeroporturi

Kuressaare

Despre hotelurile din Kuressaare


Se spune ca cele mai frumoase vacante sunt cele care iti ofera un mix impresionant de confort si relaxare. Probabil din acest considerent orasul Kuressaare este considerat ca fiind locul unde grijile cotidiene dispar in totalitate. Avand in vedere siturile cu aspect impresionant, clima complexa si obiectivele sale turistice, Kuressaare ofera toate ingredientele unei experiente de neuitat.

Kuressaare este un loc care ofera turistilor veniti sa-l viziteze, o multime de locuri de cazare. De la campingurile special amenajate pentru persoanele care vor sa campeze cu cortul sau rulota, la pensiunile localnicilor, amplasate in mijlocul naturii, pana la luxoase hoteluri situate in centrul orasului.

Cele mai cunoscute hoteluri si pensiuni din oras sunt: Arabella Hotel, Nooruse B&B Hotel, Hotel Central, Pensiunile Balu si Kugja.

Daca doriti sa campati, primaria orasului Kuressaare, are amenajat pe o suprafata de teren destul de mare, un camping. In cazul in care doriti sa inchiriati cortul sau rulota, trebuie sa stiti preturile. Inchirierea unui cort de 4 persoane, variaza intre 15 si 20 de euro pe noapte, iar a unei de rulote, costa cam 25 de euro, in functie de numarul zilellor in care va cazati aici. In afara de inchiriere, va trebui sa platiti si o taxa de campare, in valoare de 10 euro, aceasta fiind platita o singura data. Turistii care au deja cortul sau rulota, nu vor fi nevoiti sa plateasca decat taxa de campare. Campingul este situat la malul lacului, dispune de un fast food si de un loc special amenajat pentru persoanele care vor sa faca gratare.

Daca te-ai hotarat sa iti petreci vacanta in aceasta locatie de vis numita Kuressaare, in mod clar ai nevoie de o optiune de cazare localizata central, de unde poti admira minunile orasului. Cu Infotour, procesul de cautare al unui hotel potrivit este mult mai usor! Noi iti punem la dispozitie camere care ofera un maxim de confort si un design inedit, pentru a asigura o experienta de neinlocuit in frumosul oras Kuressaare. Daca iti doresti sa stai in hoteluri localizate central pe durata sejurului tau in Kuressaare, afla ca noi iti oferim o mare diversitate de oferte pentru a obtine cea mai inalta calitate la preturi avantajoase. Tot ce trebuie sa faci este sa rezervi o camera de hotel cu ajutorul sistemului nostru inovator si sa alegi rezultatul care se conformeaza cu bugetul alocat calatoriei tale in Kuressaare. In final, nu uita sa iti impachetezi bagajul si fii pregatit sa ai o vacanta de neuitat in aceasta destinatie cosmopolita!

Hoteluri langa puncte de interes

De ce Infotour?

  • Optiuni de cazare in orice parte a lumii
  • Sistem rapid si sigur de rezervari
  • Tarife competitive si numeroase oferte
  • Informatii privind destinatia aleasa

Obiective turistice din Kuressaare

Castelul din Kuressaare

Din Castelul Episcopal Kuressaare se poate vedea toata panorama orasului si imprejurimile sale. De asemenea, acesta gazduieste in zilele noastre Muzeul...

Kuressaare este un oras cu multe cladiri vechi si monumente istorice, majoritatea amplasate in Piata Centrala a orasului. Pe strada Lossi Tanav, la numarul...

Muzeul Regional Saaremaa

Cel mai mare muzeu din Kuressaare este Muzeul Regional Saaremaa. Acesta este unul dintre cele mai atractive obiective turistice din toata regiunea. Muzeul...