Hoteluri localizate in Otepaa

Booking.com

Despre hotelurile din Otepaa


Datorita faptului ca Otepa este un oras mic majoritatea locurilor de cazare de aici sunt hoteluri mici, pensiuni si ferme turistice. Cu toate acestea, intalnim in oras si cateva hoteluri mai mari care includ centre de spa, pentru turistii care vor sa fie rasfatati.

Vizitatorii orasului opteaza in general pentru cazarea in mijlocul naturii, la pensiuni sau ferme turistice, sate de vacante sau campinguri special amenajate pentru campatul cu rulota sau cu cortul.

Campingurile ofera turistilor atat cazarea cu propriul lor cort sau rulota, cat si inchirierea acestora. Pretul de inchiriere pe noapte a unei rulote de 4 persoane, este de 25 de euro, iar a unui cort de 5 persoane, de 20 de euro, la acestea adaugandu-se si taxa de statiune. In cazul in care veniti cu propriul dumneavoastra echipament de cazare, veti plati doar taxa de statiune in valoare de 10 euro de sejur. Campingurile sunt amenajate in preajma lacurilor si raurilor si prezinta locuri speciale pentru prepararea gratarelor.

Fermele turistice si satele de vacanta sunt o optiune perfecta de cazare pentru familii. Daca va cazati aici, veti avea ocazia sa economisiti si mai multi bani, veti gusta preparatele culinare traditional estone.

Hotelurile sunt amplasate in centrul orasului si ofera si pachete All Inclusive turistilor, la preturi diferite, in functie de sezon. Camerele sunt dotate cu frigider, televizor, aer conditionat, cada sau dus, seif, mini bar si telefon. De asemenea, veti beneficia si de parcare supravegheata video si acces la Spa-ul si piscina din incinta hotelurilor.

Pensiunile localnicilor sunt situate la marginea orasului Oteppa si sunt una dintre cele mai ieftine optiuni de cazare. Aici veti beneficia de acelasi lux ca si la hoteluri si in plus veti gusta din preparatele culinare traditionale regiunii si veti asculta povestile proprietarilor la gura sobei, intr-o atmosfera relaxanta de poveste.

De ce Infotour?

  • Optiuni de cazare in orice parte a lumii
  • Sistem rapid si sigur de rezervari
  • Tarife competitive si numeroase oferte
  • Informatii privind destinatia aleasa