Hoteluri localizate in Tartu

Despre hotelurile din Tartu


Orasul Tartu este al doilea oras ca marime din tara si „capitala tineretului”. In centrul asezarii urbane sunt situate hotelurile iar la periferii ne putem caza la pensiunile localnicilor, putem inchiria un apartament sau o garsoniera sau sa campam la unul din campingurile special amenajate pentru turistii care vor sa campeze cu rulota sau cortul.

Unele dintre cele mai cunoscute locuri de cazare din Tartu sunt: Hotel Londra, Hotel Pallas, Antonius Hotel, Barclay Hotel, Tartu, Villa Margaretha si Pensiunea Aleksandri. Toate hotelurile si pensiunile din oras ofera turistilor pachetele All Inclusive, care contin: trei mese principale ale zilei, parcare supravegheata video si audio, internet la reteaua wifi si acces la piscina si sauna hotelului. Camerele sunt dotate cu aparate de aer conditionat, frigider, televizor prin cablu, seif, mini bar si dus sau baie. Preturile nu sunt scumpe, variaza intre 30 si 50 de euro camera dubla pe noapte, in functie de facilitatile pentru care opteaza fiecare client in parte.

In cazul in care doriti sa campati o puteti face la unul dintre campingurile special amenajate in acest sens de catre municipalitatea orasului. Toate se situeaza pa malul lacurilor sau a raurilor si prezinta locuri speciale pentru gratare. De asemenea, din loc in loc se gasesc si cateva magazine, jumatate dintre ele avand program de functionare non stop. Pretul de inchiriere a unui cort de 4 persoane este de 10 euro pe noapte si a unei rulote de 6 persoane de 20 de euro pe noapte. La acestea, se mai adauga si taxa de stationare in valoare de 10 euro pe tot sejurul. Turistii care au in dotare corturi sau rulote, vor plati doar taxa de stationare.

Indiferent care ar fi dorintele tale, noi te ajutam cu procesul de rezervare al unitatii de cazare! Pe langa gama larga de hoteluri pe care ti le punem la dispozitie, iti oferim tarife de nerefuzat si garantam un confort sporit, perfect pentru o odihna optima in Tartu. Ai posibilitatea sa te cazezi rapid si usor in cele mai populare hoteluri sau in alte unitati, cu ajutorul sistemului nostru revolutionar, menit sa te ajute in organizarea unei vacante de vis in Tartu! Vrei sa ai o priveliste incantatoare de la fereastra optiunii tale de cazare sau sa beneficiezi de un balcon imens, cu un design inedit? Infotour iti poate indeplini aceste dorinte doar cu un singur click! Alege un hotel care se adapteaza preferintelor tale in Tartu si rezerva o camera acum, pentru a beneficia de preturi avantajoase si un confort imbatabil!

De ce Infotour?

  • Optiuni de cazare in orice parte a lumii
  • Sistem rapid si sigur de rezervari
  • Tarife competitive si numeroase oferte
  • Informatii privind destinatia aleasa